Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"UgunsGrēks" uzņem viesos mazos skatītājus

Marta Zandersone, 11.12.2009. 17:13

Dienu pirms Ziemassvētkiem, 23.decembrī noslēgsies pašmāju skatītākā seriāla UgunsGrēks šī sezona, lai pie skatītājiem atgrieztos pēc nelielas svētku atpūtas. Bet vakar, īsi pirms Ziemassvētkiem, seriāla aktieri un radošā komanda filmēšanas studijā uzņēma viesus – bērnus no dažādiem bērnu namiem, lai kopā dziedātu, fotografētos, iepazītos ar viesnīcas telpām, mielotos gardumiem un, protams, saņemtu svētku dāvanas! Esiet kopā ar TV3 svētkos un ikdienā!
"UgunsGrēks" uzņem viesos mazos skatītājus

Galerijas:

Mazie viesos pie UgunsGrēka

Vakar, īsi pirms Ziemassvētkiem, seriāla aktieri un radošā komanda filmēšanas studijā uzņēma viesus – bērnus no dažādiem bērnu namiem (Imanta, Lejasstrazdi, SOS ciemats Valmierā un Vaivaru rehabilitācijas centra bērnus ar kustību traucējumiem).

Mazos viesus uzņēma Leons (Leonīds Ķesteris), Marta (Dita Lūriņa), Helēna (Zane Daudziņa), Serafima (Veronika Plotņikova), Oto (Mārtiņs Freimanis), Rita (Marija Bērziņa), Gunārs (Egils Melbārdis), Aleksis (Ainārs Ančevskis), Milda (Ilze Vazdika), Zenta (Regīna Devīte), Evelīna (Dana Lāce), Madara (Zane Meldere), Guna (Anete Krasovska), Mirdza (Indra Burkovska) un seriāla jaunākā varone Ieviņa (Gabriela Utāne).

Tika dziedātas svētku dziesmas, notika fotografēšanās ar iemīļotajiem varoņiem, medīti un iegūti viņu autogrāfi, krustu šķērsu izstaigātas seriāla dekorācijas, vēlāk arī mielošanās ar TV3 darbinieku ceptām kūkām un, protams, dāvanu dalīšana. Tās sarūpēja UgunsGrēks aktieri un tā radošā komanda, TV3 darbinieki un mazajiem grāmatas sniedza arī apgāds Valters un Rapa. Seriāla filmēšanas studijā valdīja īsta svētku noskaņa un aktieru un mazo viesu sejas rotāja smaids un acīs mirdzēja prieks! Lai priecīgi un gaiši svētki!


Esiet kopā ar TV3 svētkos un ikdienā!
Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV