Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

LNT aicina svētkus svinēt kopā

Ingūna Sermole, 16.12.2009. 10:14

Tuvojoties gada baltākajiem svētkiem, LNT jau no šīs piektdienas saviem skatītājiem uzburs svētku prieku ar skaistākajām Ziemassvētku filmām, bet svētkos dāvās arī Ziemassvētku koncertu un īpašus svētku raidījumus.
LNT aicina svētkus svinēt kopā

Lieliska filmu izlase

Jau šo piektdien, pirmās Ziemassvētku noskaņas virmos kanālā LNT, jo plkst. 21:05 LNT rādīs lielo piektdienas filmu visai ģimenei „Elfs”, bet sestdien plkst. 21:15 romantiskā filma „Intuīcija”, par to kā liktenis vēlreiz liek satikties tiem, kam lemts būt kopā.

Mīlestība ir mums visapkārt! Dažreiz tā mēdz slēpties, bet kas to meklē, tas atrod, tādēļ kā ierasts, tieši pirms Ziemassvētkiem, 23. decembra vakarā, LNT ēterā būs filma „Tāda ir mīlestība”.

24. decembra vakarā LNT kanālā pirmizrāde! Tev tikai jānotic brīnumiem un tu piedzīvosi neaizmirstamu ceļojumu uz Ziemeļpolu! Lieliska svētku filma visai ģimenei „Polārais ekspresis”!

Arī 25. decembra vakarā kanālā LNT būs filmas pirmizrāde! Pēc skatītāju vēlēšanās plkst. 20:40 rādīsim pasakaino filmu „Pelnrušķītes stāsts”.

Eņģeļi pār Latviju

Ļausim arī šogad eņģeļiem nolaisties pār Latviju. Jau šo svētdien, 20. decembrī norisināsies labestības akcija „Eņģeļi pār Latviju”. Labestības pasākumi notiks Rīgā, pie Latvijas Nacionālās operas, no plkst. 10:00 rītā un to visu LNT rādīs arī tiešraidēs visas dienas garumā. Lai Matīss (9 gadi), Sandis (3 gadi), Māra (11 gadi), Gundega (7 gadi) un Estere (5 gadi) dzīvotu, ir nepieciešami 39 813.44 Ls! Saziedosim tos kopā! Ziedot var portālā Ziedot.lv, zvanot uz labdarības tālruni 90006383 (maksa par zvanu 1 lats), kā arī ziedojumu kastītēs Swedbank, Rimi un Supernetto visā Latvijā. Labestības maratona noslēguma koncerts kanālā LNT plkst. 20:20.

Raidījumi ar svētku garšu!

Šīs svētdienas rītā, 20. decembrī, raidījumā „Sirmā Ēdienkaratē” - būs balta, gaiša un ģimeniska pasēdēšana Ziemassvētku gaidās. Atraktīvais pavārs savus draugus cienās ar īpašu maltīti - asinsdesu-kāļu uzkodu, sautētiem kāpostiem ar cūkas galvu un liellopu aknām ĻOTI franciskā manierē. Bet nākamnedēļ, no 21. decembra, darbdienās plkst. 18:00 LNT rādīs optimistu šova „Sirmā ēdienkaratē” labāko raidījumu izlasi! Būs gan gardas receptes, gan paraugdemonstrējumi kā pagatavot ēdamas dāvanas.

Pēdējā šī gada svētdienā, 27. decembrī, raidījumā „Sirmā Ēdienkaratē” valdīs -  Jampadracīgs noskaņojums Jaungada noskaņās! Būs brauciens zirga pajūgā pa Kuldīgas skaistajām ielām un pavārs Mārtiņš Sirmais pagatavos ananāsu-avokado-siera uzkodu, pildītu papriku un fantastiski garšīgu tiramisu.

23. decembra raidījumā „Mājokļa jautājums”– sajutīsim Ziemassvētku smaržu, garšu un noskaņu. Pārvērtību telpa šoreiz būs istaba ģimenei- mammai, tētim, meitai un znotam, kuri visi strādā skolā.

Svētku dienās raidījumā „Tautas balss” meklēsim skaistāko eglīti Latvijā, uzzināsim par kādu Ziemassvētku vecīti sapņo Latvijas bērni un kāda ir viņu izpratne par Ziemassvētku vecīša transportu un to, kur viņš dzīvo, kā arī stāstīsim par to, kā satikt Ziemassvētkos eņģeli!

Lielās animācijas filmas mazajiem skatītājiem

No 21. decembra, trīs dienas pēc kārtas, LNT ir sarūpējis pārsteigumu visiem mazajiem skatītājiem, jo svētku programmas ietvaros, plkst. 14:00 rādīsim lielās animācijas filmas. 21. decembrī plkst. 14:00 „Alise Brīnumzemē”, 22. decembrī „Trīs musketieri”, bet 23. decembrī animācijas filma „Ziemassvētku stāsts”. Lielās animācijas filmas LNT ēterā, trīs dienas pēc kārtas, būs arī no 28. decembra! 28. decembrī plkst. 14:00 piedzīvojumu filmiņa „Tortuga salas pirāti”, 29. decembrī „Skubijs Dū un Meksikas briesmonis”, bet 30. decembrī „Dekstera laboratorija”.

Skaistākais Ziemssvētku koncerts

24. decembrī plkst. 17:45 LNT rādīs skaistāko Ziemassvētku dziesmu koncertu „Karameles”. Jau tradicionāli platforma.lv un Ingus Ulmanis Ziemassvētkos piedāvā orģinālmūzikas koncertus. Šogad koncertprogrammā “Karameles” jaunā skanējumā ietērptas jau iemīļotas Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa un citu autoru dziesmas, kuras izpilda paši autori un tādi mākslinieki kā Kristīne Zadovska, Amber, Igo, Zigfrīds Muktupāvels, Zane Dombrovska un Rīgas Doma zēnu koris diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā.

Sagaidot jauno gadu!

Sagaidot jauno gadu LNT ēterā 31. decembrī plkst. 19:00 būs īpaši svinīgs raidījuma „Tautas balss” speciālizlaidums, bet plkst. 20:00 LNT Ziņu speciālizlaidums „21. gadsimta pirmie desmit gadi”. Šī raidījuma ietvaros tiks nosauktas aizejošās 10gades spilgtākās personības un, tiks apskatīti aizejošās desmitgades nozīmīgākie notikumi.
Bet plkst. 21:30 vakarā - Vecgada apsveikuma koncertā skanēs iemīļotas dziesmas un apsveikuma vārdus teiks Latvijā populāri cilvēki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV