Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LTV7 Vecgada vakarā piedāvās Aleksandru Ribaku, Selīnu Dionu un „Take That”

Ieviņa Ancena, 29.12.2009. 16:26

Vecgada vakarā LTV7 skatītājiem piedāvās brīnišķīgu programmu, kurā rindosies visjaunāko un ekskluzīvāko koncertu ieraksti.
LTV7 Vecgada vakarā piedāvās Aleksandru Ribaku, Selīnu Dionu un „Take That”

Plkst. 22:30 - 2009. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāja Aleksandra Ribaka koncerts, kas 3. decembrī izskanēja mūzikas klubā „Godvil”. Klausītājus tas sajūsmināja ar spilgto skatuves uzvedumu, kurā apvienoti visi muzikālie un deju priekšnesumi, kurus Aleksandrs Ribaks speciāli gatavoja "Eirovīzijas 2009" dziesmu konkursam. Tāpat koncertā skanēja dziesmas no jaunā albuma „Fairytales”, īpašas ovācijas izpelnoties dziesmai „Dolphin”, smeldzīgajai „13 Horses”, bet par koncerta saviļņojošāko kulmināciju kļuva Baltkrievu tautas dziesma „Kupaļinka”, ko bērnībā viņam bieži dziedājusi māte.

Jau pēc pusnakts – plkst. 00:05 - brīnišķīga tikšanās ar pasaules zvaigzni Selīnu Dionu: programmā „Vakars ar Selīnu Dionu”! Pasaules mēroga dziedātāja Selīna Diona šajā vakarā ir ļoti tuvu saviem klausītājiem, jo publiku uzrunā ne tikai ar savām dziesmām, bet arī sarunām - atbildēm uz skatītāju jautājumiem par viņas dzīvi un karjeru. Te skan arī viņas pazīstamākais dziesmas, ieskaitot pasaules hītu „My Heart Will Go On” no filmas „Titāniks”, klausītāju sirdis saviļņo arī Selīnas duets ar itāļu tenoru Andrea Bočelli...

Ekskluzīvo gadumijas koncertu maratonu plkst. 00:55 turpinās leģendārās britu grupas “Take That” projekts „Take That Come To Town” („Atgriešanās pilsētā”). Īpašais projekts uzrunās visus popmūzikas cienītājus, jo tikšanās ar slaveno britu grupu „Take Tahat” nevienu nespēj atstāt vienaldzīgu. Šajā uzvedumā ietverti gan iepriekšējo gadu hīti, gan dziesmas no nesenā albuma „Circus”. Mūs iepriecinās arī viņu lielākais un pārdotākais hīts „Back For Good”, kas savulaik izpelnījās populārākās popdziesmas titulu 31 valstī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV