Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

2009.gadā Latvijā populārākās grāmatas - ''Krēslas'' sērija

Kristīne Stepiņa, 30.12.2009. 15:48

2009.gadā populārākās Latvijā ir "Apgāds Zvaigzne ABC" izdotās Stefanijas Meieres vampīru sāgas "Krēsla" grāmatas - romāni "Krēsla", "Jauns mēness", "Rītausma" un "Aptumsums".
2009.gadā Latvijā populārākās grāmatas - ''Krēslas'' sērija

"Apgāds Zvaigzne ABC" prognozē, ka 2010.gadā Latvijā pieprasītākās būs Sūzenas Kolinsas "Bada spēļu" triloģijas grāmatas. Triloģijas pirmā grāmata - pasaules bestsellers "Bada spēles" 2009.gadā bija trešā visvairāk pirktākā "Apgāds Zvaigzne ABC" izdotā grāmata (pārdošanā tikai nepilnus trīs mēnešus). 2010.gadā "Apgāds Zvaigzne ABC" izdos triloģijas otro grāmatu "Catching Fire".

Otrā populārākā "Apgāds Zvaigzne ABC" izdotā grāmata 2009.gadā bija Rondas Bērnas "Noslēpums" ("Secret"), ceturtā - Deivida Benediktusa "Atgriešanās septiņjūdžu mežā" (pārdošanā nepilnu mēnesi), bet piektā - Stīga Lārsona triloģijas MILLENNIUM pirmā grāmata "Meitene ar pūķa tetovējumu"(pārdošanā vienu mēnesi).

2010.gadā "Apgāds Zvaigzne ABC" plāno izdot Stīga Lārsona triloģijas MILLENNIUM otro grāmatu "Meitene, kas spēlējas ar uguni", Stefanijas Meieres romānu "Host" ("Klejotāja"), Hjū Lorija (TV seriālā "Dr. Hauss" atveido galveno varoni Gregoriju Hausu) "Ieroču tirgonis", kā arī daudzus citus pasaulē populārus bestsellerus.

"Apgāds Zvaigzne ABC" ir lielākais grāmatu izdevējs Latvijā ar visplašāko grāmatu veikalu tīklu. "Apgāda Zvaigzne ABC" darbības virzieni ir daiļliteratūras izziņas literatūras, bērnu literatūras un mācību grāmatu izdošana un tirdzniecība.

Šobrīd apgādam ir 26 grāmatu veikali, no tiem trīs grāmatu "outlet" veikali.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV