Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Tētuka meitiņas atgriežas un gaidāms ... bildinājums

Marta Zandersone, 07.01.2010. 17:40

TV3 seriāla Tētuka meitiņas jaunās, pēc skaita jau ceturtās sezonas pirmizrāde pavi-sam drīz sasniegs skatītājus un jāsaka, ka arī šoreiz neizpaliks bez pārsteigumiem - būs vieta mīlestībai, cīņai par simpātijām un atradīsies arī mirklis bildinājumam... Ar tik dažādajām un atšķirīgajām personībām, piecām meitām turpina sadzīvot ilgi nere-dzētā mamma Ludmila, bet tētuks joprojām bauda brīvsoli tā patālāk no mājām! Jaunākā, ceturtā Tētuku meitiņas sezona jau no 12.janvāra ik darba dienu 18:25 TV3.
Tētuka meitiņas atgriežas un gaidāms ... bildinājums

Pirmizrāde tuvojas

TV3 seriāla Tētuka meitiņas jaunās, pēc skaita jau ceturtās sezonas pirmizrāde pavisam drīz sasniegs skatītājus un jāsaka, ka arī šoreiz neizpaliks bez pārsteigumiem – meitas jau paaugušās un to sirdīs pamazām atrodas aizvien vairāk vietas puišiem un mīlestībai. Ja vecākās māsas jau krietnu laiku cīk-stas par viena un tā paša jaunekļa uzmanību, tad vairāk pārsteigs jaunākā meita. Podziņa zināma kā apzinīgākā un centīgākā atvase, bet arī viņa savā sirdī ielaidīs simpātisku Princi. Un, kas pārsteidzošākais šajā sezonā - vienu no ģimenes daiļavām pārsteigs bildinājums..

Kas sagaidāms?

Ģimenes jaunākās atvases Podziņas interešu lokā nonāks puiši un īpašu uzmanību izpelnīsies apbu-rošs Princis, par kuru šajā sezonā viņai gan nāksies pacīnīties. Mīlas līkloči joprojām neizdibināmi un gana neskaidri būs Dašas, Mašas un abām simpātiskā puiša starpā – arī šeit varēs sekot cīņai par sirdi! Un, lai romantikas kauss būtu pilns - šajā sezonā kādu no savdabīgās ģimenītes sievietēm pār-steigs bildinājums.. Kuru? To uzzināsiet, ja sekosiet notikumiem seriālā! Vēl jāpiemetina, ka piecu mei-tiņu peciņu tētuks joprojām nerādās mājās – viņš savas meitas atstājis bijušās sievas Ludmilas aizgādniecībā un attiecību vētras pilnīgā mierā pārdzīvo pa krietnu gabalu, pie saviem vecākiem Krasnojarskā.


Jaunākā Tētuku meitiņas sezona jau no 12.janvāra ik darba dienu 18:25 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV