Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Džilindžers uzsācis mēģinājumus Liepājā

Zanda Borga, 11.01.2010. 09:22

Turpinot tradīciju - ik sezonu Liepājā iestudēt pa vienai izrādei - Liepājas teātrī darbu uzsācis režisors Dž. Dž. Džilindžers. Režisors kopā ar aktieriem strādā pie mūsdienu dramaturga, režisora un aktiera G. Grekova drāmas „Hanana” iestudējuma.
Džilindžers uzsācis mēģinājumus Liepājā

„Hanana” ir godalgota luga - ierindota starp 2008. gadā labākajām Krievijā sarakstītajām lugām un saņēmusi Krievijas dramaturģijas konkursa „Действующие лица 2008” prēmiju.

„Hanana” – tas ir stāsts par kādu ģimeni un tās locekļu savstarpējām attiecībām viena gada garumā. Lugas centrā ir stipra sieviete Ausma, kura vadās pēc sirds likumiem, kas dzīvē diemžēl mēdz nonākt pretrunā ar morāli un reliģiju. Lai gan lugas darbība norisinās laukos un atklāj šodienas skarbo situāciju, režisors darbā saskatījis arī optimistiskas notis – Ausma jebkurā situācijā cenšas rast spēku, lai dzīvotu tālāk.

Kopā ar režisoru strādā viņa jau ierastā komanda – scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis un kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa.

Ausmas lomā – Inese Kučinska, pārējās lomās Egons Dombrovskis, Kaspars Gods, Leons Leščinskis, Edgars Pujāts, Anda Albuže un Inese Jurjāne.

Pirmizrāde paredzēta 5. februārī.

Foto: Libe Mellere

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV