Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Klajā nākusi “Laba miega rokasgrāmata”

Marika Papēde, 14.01.2010. 11:14

Izdevniecība “Dienas Grāmata” klajā laidusi Semijas Margo “Laba miega rokasgrāmatu”.
Klajā nākusi “Laba miega rokasgrāmata”

Vai atceries, kad pēdējoreiz juties izgulējies? Ja Tev tas šķiet kā Ziemassvētku brīnums, ir pienācis laiks veikt uzlabojumus savā dienas režīmā. Ir īstais brīdis izvērtēt dzīves prioritātes, un Tu redzēsi – pat šajā dinamiskajā laikmetā ar 12 stundu darbdienu 7 dienas nedēļā miegam atvēlētās stundas spēs uzlabot Tavu dzīvi!

Miegs nav luksusa prece, ko uzdāvināt sev vienīgi brīvdienās. Šī grāmata atklāj, kā savienot miegam atvēlētās stundas ar jebkādu dzīvesveidu, lai baudītu pilnvērtīgu un veselīgu dzīvi. Uzticoties tajā sniegtajiem praktiskajiem ieteikumiem, labs miegs un pamošanās, jūtot enerģijas pieplūdumu, vairs nebūs patīkams izņēmums, bet gan ikdiena. Uzlabosies gan jūsu profesionālais sniegums, gan attiecību kvalitāte. Turklāt miega kvalitātes uzlabošana neprasa tik daudz pūļu kā varētu šķist! Izmanto iespēju uz visiem laikiem padzīt nogurumu!

Semija Margo ir sertificēta fizioterapeite un ir izveidojusi savu klīniku. Viņa studējusi medicīnu, kā arī ieguvusi maģistra grādu fizioterapijā. Turklāt Semija ir kvalificēta pilates vingrošanas pasniedzēja un savā terapijā iekļauj arī ķermeniska līdzsvara pieeju. Viņa ilgus gadus izmantojusi šādu aktīvu, tiešu un praktisku skatījumu uz savu pacientu ārstēšanu.

No angļu valodas tulkojusi Aija Uzulēna.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV