Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

“Karību pirātus” 4 sāks filmēt šovasar

kinokino.lv, 19.01.2010. 17:53

Ir apstiprināta “Karību jūras pirātu” ceturtās daļas filmēšana, kas sāksies šovasar Havaju salās, raksta Comingsoon.net.
“Karību pirātus” 4 sāks filmēt šovasar

Havaju salu gubernatore Linda Lingla šodien paziņojusi, ka viņas pārstāvētais štats ticis apstiprināts kā filmēšanas vieta jaunajai pirātu filmai. Studija Walt Disney Pictures un Jerry Bruckheimer Films Havaju salās ieradīsies šovasar (precīzāka info, kad tieši, vēl nav), lai uzsāktu filmas ražošanu.

The Walt Disney Company prezidents un izpilddirektors Bobs Aigers ticies ar gubernatori, lai apspriestu filmēšanas vietas un tam tika izraidzītas Kauai un Oahu salas, kas ietilpst štata arhipelāgā. Pirmās trīs filmas tika uzņemtas Kalofornijā, Bahamu salās, Dominikā un citās Karību jūras salās.

Kā plāno studijas un Havaju štata pārstāvji, filmas ražošana ģenerēs ap 85 miljoniem dolāru štata ekonomikā, kas radīšot arī simtiem jaunas darba vietas.

Filma “Karību jūras pirāti” 4 (oriģinālais nosaukums, kas vēl nav oficiāli latviskots ir “Pirates of the Caribbean: On stranger tides”) uz ekrāniem iznāks 2011.gadā. Kā jau ziņots iepriekš, to režisēs filmu “Čikāga”, “Geišas atmiņas” režisors Robs Māršals. Galvenajā, kapteiņa Džeka lomā atgriezīsies Džonijs Deps, bez kura šis veiksmīgais filmu zīmols nebūtu tik veiksmīgs. 

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV