Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klajā nākusi “Ekonomiskā slepkavas grēksūdze”

Ieva Drozdova, 25.01.2010. 12:25

Apgādā “Kontinents” klajā laista Džona Pērkinsa grāmata “Ekonomiskā slepkavas grēksūdze”. Šī grāmata ir pasaulē pirmais autobiogrāfiskais stāsts par ekonomisko slepkavu īpaši slepenās grupas dzīvi, apmācību un darbības metodēm.
Klajā nākusi “Ekonomiskā slepkavas grēksūdze”

Ekonomiskie slepkavas (ES) ir ārkārtīgi labi apmaksāti profesionāļi. Viņu amatu nosaukumus ir patīkami dzirdēt. Viņi staigā pa General Electric, Nike, General Motors, Wal–Mart un daudzu citu pasaules korporāciju gaiteņiem. Viņi izmanto manipulācijas ar finanšu atskaitēm, vēlēšanu rezultātu viltošanu, kukuļošanu, izspiešanu, seksu un slepkavības. Viņu spēle ir sena kā pasaule...

Ekonomisko slepkavu uzdevums ir pārliecināt trešās pasaules valstis ņemt milzīgus kredītus infrastruktūras attīstībai – daudz lielākus kredītus, nekā tas būtu nepieciešams. Tiklīdz šīs valstis tiek apkrautas ar milzīgiem parādiem, ASV valdība un ar tiem saistītās starptautiskās aģentūras iegūst  kontroli pār šo valstu ekonomiku un attiecīgi var izmantot šo valstu resursus, lai būvētu savu globālo impēriju.

Patiesībā „Ekonomiskā slepkavas grēksūdze” ir grāmata ne vien par mani, bet arī par tevi, lasītāj, par tavu un manu pasauli.


Grāmatas autors ir nodzīvojis četrus mūžus:
kā ekonomists-slepkava (ES);
kā ģenerāldirektors paša dibinātā veiksmīgā uzņēmumā;
kā pirmatnējo kultūru un šamanisma eksperts, pasniedzējs;
un tagad – kā rakstnieks, kurš, atklājot patiesību par neparasto ES darbu, ir pavēris priekškaru uz starptautisko intrigu un korupcijas pasauli, kura pārvērš ASV globālā impērijā.

Džons Pērkinss ir uzrakstījis piecas grāmatas par vietējām kultūrām, ekoloģiski stabilām tehnoloģijām; bijis pasniedzējs universitātēs un mācību centros četros kontinentos; dibinājis vairākas lielas nekomerciālas organizācijas un bijis to direktoru padomes loceklis.

Tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka dizains Kristians Šics, 352 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV