Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Februārī pie TV3 skatītājiem ieradīsies Hauss

Marta Zandersone, 25.01.2010. 13:42

Jaunā, piektā seriāla Doktors Hauss sezona turpināsies, kur iepriekšējā ar daudziem jautājumiem beidzās - Vilsona un Hausa attiecības ir gaužām saspīlētas, Kameronas un Čeisa attiecības virzās vēl nezināmā gultnē, bet Hausu un Kadiju saista aizvien savdabīgākas attiecības. Bet kas īsti notiks slimnīcā? Vai Vilsons tiešam aizies? Ir cerības, ka Hausu šie notikumi mainīs? Un kādas turpmāk būs Hausa un Kadijas attiecības? Tik daudz jautājumu.. bet atbilžu pagaidām nav! Pirmajā atkal tikšanās reizē 2.februārī 20:20 TV3 skatītājiem piedāvās divas Doktors Hauss sērijas un jau no 9.februāra viss kā ierasts – ik otrdienu 21:00 viena sērija.
Februārī pie TV3 skatītājiem ieradīsies Hauss

Neklājas viegli

Jaunā, piektā seriāla Doktors Hauss sezona sāksies ar dažādiem un ne visai patīkamiem notikumiem – Vilsona un Hausa attiecības ir gaužām saspīlētas, Kameronas un Čeisa attiecības virzās vēl nezināmā gultnē, bet Hausu un Kadiju saista aizvien savdabīgākas atiecības.

Jau tuvāk ielūkojoties gaidāmajā - joprojām sērodams par draudzenes nāvi, Vilsons iesniegs atlūgumu. Bet Hauss darīs visu, lai viņu pārliecinātu palikt slimnīcā, uzskatot ka, mainot vidi, skumjas neizzudīs. Nespējot atrunāt Vilsonu, Hauss ķersies arī pie galēja glābiņa - šantāžas, atteikdamies ārstēt smagi slimu sievieti, kurai grūtniecības testi uzrāda grūtniecību, taču sonogrāfijā embrijs nav redzams. Un vēl kas - Hauss sev vien zināmu apsvērumu dēļ nolīgs privātdetektīvu, kuram jāizseko Vilsons.

Bet kas īsti notiks slimnīcā? Vai Vilsons tiešam aizies? Ir cerības, ka Hausu šie notikumi mainīs? Kas notiks ar Kameronas un Čeisa attiecībām? Un kādas turpmāk būs Hausa un Kadijas attiecības? Tik daudz jautājumu.. bet atbilžu pagaidām nav! 

Dubults prieks par skatītāko seriālu

Pirmajā atkal tikšanās reizē 2.februārī 20:20 TV3 skatītājiem piedāvās divas seriāla Doktors Hauss sērijas – lai satikšanās prieks dubultā! Un jau no 9.februāra viss būs kā ierasts – ik otrdienu 21:00 viena sērija. Rādās, ka šo tikšanos gaida daudzi, jo kā liecina EuroData TV Worldwide apkopotā informācija, par 2008.gada skatītāko seriālu kļuvis tieši Doktors Hauss! Tas pie televīzijas ekrāniem pulcējis vairāk kā 81,8 miljonu cienītāju un jau no 2.februāra tas būs redzams arī ikvienam TV3 skatītājam!


Jaunākās, piektās sezonas Doktora Hausa sērijas jau no 2.februāra ik otrdienu tikai TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV