Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LU SZF Studentu pašpārvalde rīko fotokonkursu „Student, atbildi krīzei!”

Mārtiņš Lūsis, 26.01.2010. 14:14

Latvijas Universitātes Sociālo Zinātņu fakultātes Studentu pašpārvalde, par godu savas fakultātes 10 gadu jubilejai, rīko fotokonkursu „Student, atbildi krīzei!”, lai apkopotu studentu netradicionālos risinājumus plaši apspriestās krīzes radītajām problēmām. Fotokonkursam var pieteikties portālā Orb.lv līdz 30. janvārim.
LU SZF Studentu pašpārvalde rīko fotokonkursu „Student, atbildi krīzei!”

Katram studentam noteikti ir savi knifi, kas padara vieglāku krīzes radīto nastu. Vienalga vai tas ir kāds ēdiens, kura pagatavošana prasa tikai pārdesmit santīmus un roku veiklību, interesants rituāls, pārdomas par dzīvi vai kas cits – iemūžini fotogrāfijā savu atbildi krīzei, un piedalies fotokonkursā! Starp citu, fotokonkursā piedalīties aicinām ne tikai studentus, bet arī visus citus foto entuziastus.

Savas fotogrāfijas ievieto galerijā portālā Orb.lv un tad šo galeriju līdz 30. janvārim pievieno konkursam. Portāla lietotāju balsojumā no iesūtītajām fotogrāfijām tiks atlasīti 15 apmeklētāju iecienītākie fotoattēli, kas pēc tam tiks izdrukāti un izvietoti apskatei LU Sociālo Zinātņu fakultātes telpās. Tur notiks arī gala balsojums, kurā LU SZF studenti un draugi varēs balsot par savu favorītu.
 
Uzvarētājs tiks paziņots lielajā LU Sociālo Zinātņu fakultātes 10 gadu jubilejas ballītē, kas notiks 11. februārī plkst. 22:00 klubā „Discotheque”, Mūkusalas ielā 42 (sākot no plkst. 21:30 no Laimas pulksteņa uz klubu kursēs arī bezmaksas transports). Labāko fotogrāfiju autorus gaida balvas no „Masterfoto” – mājas fotostudijas zibspuldze, tās statīvs un gaismu kliedējošais lietussargs.

LU SZF 10 gadu jubilejas nedēļas pasākumus atbalsta: „Masterfoto”, „Zelta Zivtiņa”, klubs „Discotheque”, „Latvijas Televīzija”, Orb.lv, Easyget.lv un hc.lv. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV