Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Skatītākā seriāla UgunsGrēks trešā sezona ir klāt

Marta Zandersone, 28.01.2010. 09:40

Tas brīdis ir klāt! No 8.februāra pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotais un pagājušā gada skatītākais seriāls UgunsGrēks un tā trešā sezona. Scenārija autori, gatavojoties seriāla varoņu tikšanās reizei ar skatītājiem, sarūpējuši daudz dažādus un negaidītus pārsteigumus! Jaunajā UgunsGrēks sezonā uzzināsiet, ko varoņi gatavi darīt naudas dēļ, kādēļ nonāk līdz prāta un jūtu aklumam un kā tas nākas, ka viņi attopas uz slidenā izvēles ceļa? Skatītāji saņems atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem un būs arī tikšanās ar jauniem varoņiem! Sekojiet mīlētākā seriāla UgunsGrēks jaunajai sezonai jau no 8.februāra darba dienās 20:20 TV3.
Skatītākā seriāla UgunsGrēks trešā sezona ir klāt

Iepazīsimies - Viktorija un Fēlikss!

Pētersona viesnīcā ierodas Viktorija un Fēlikss – jauka meitene un pagaidām vēl noslēpumiem apvīts vīrietis. Iepazīsimies tuvāk ar katru no jaunpienācējiem – Viktorija ir jauka, vienkārša un strādīga meitene no daudzbērnu ģimenes, kura savu ikdienu pavadījusi laukos. Līdz šim viņai pat sapņos nav rādījies, ka dzīvi sagriezt kājām gaisā var viena vienīga tikšanās, viens pārpratums, viens negaidīts darba piedāvājums... Viktorija liks uz kārts visu – jūtas, dzīvi, stingrākos principus un pat savu ķermeni. Jaunās sievietes tēlā iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktrise Inga Misāne.

Bet jaunais vīrietis Fēlikss pagaidām ir visai noslēpumains - viņš savā dzīvē visvairāk ilgojas pēc ģimenes, savstarpēji uzticības pilnām attiecībām un patiesas sirsnība. Vēl nav skaidrs vai jaunajā UgunsGrēks sezonā Fēliksam izdosies atrast sirdsmieru un piepildījumu Pētersonu viesnīcā.

Jaunā sezona jaunās meldijās

Trešā UgunsGrēks sezona sāksies ne tikai ar negaidītiem sižetiskiem pavērsieniem, bet arī ar jaunu muzikālo pavadījumu un arī seriāla vizuālo noformējumu. Jaunās dziesmas mūzikas autors ir Gints Stankevičs un vārdus sacerējis Guntars Račs. Seriāla skatītāji pamanīs arī vizuālas izmaiņas seriāla noformējumā. UgunsGrēks radošā komanda parūpējusies, lai jaunā sezona sāktos ar pārsteigumiem, pārmaiņām un svaigām noskaņām!

Skatītākais seriāls skaitļos

Pagājušajā gadā UgusnGrēks bijis Latvijā mīlētākais un iecienītākais seriāls un to kopumā skatījušies 1 617 300 skatītāju, vienai sērijai vidēji sekojuši 216 400 skatītāju.* Par aizvadītā gada visskatītāko sēriju kļuvusi 3.novembra epizode, kad Serafima paziņoja, ka ir Leona bērna māte, bet Gunārs nāca klajā ar ziņu, ka grib šķirties no Ritas. Kopš tiem laikiem daudz kas mainījies un ne viens vien pārsteigums vēl gaidāms jaunajā sezonā! Nenokavējiet to!


Skatītākā seriāla UgunsGrēks jaunā sezona jau no 8.februāra darba dienās 20:20 tikai TV3!

Prieks kopā būt!



Dati: TNS Latvia, laika periods 01.01.2009.-31.12.2009., vecuma grupa 4+

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV