Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas Universitātes Studentu padome aicina piedalīties animācijas īsfilmu konkursā studentiem „Re:SOS”

Anete Enikova, 29.01.2010. 11:10

Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) līdz 19. februārim aicina studentus un interesentus piedalīties animācijas īsfilmu konkursā "Re:SOS" par tēmām, kas aktuālas ir ikvienam studentam. Šis konkurss ir sākuma posms projektam, kas sniegs noderīgas pamācības, neformālā un radošā veidā studentiem neapmaldīties augstskolas iespēju un izaicinājumu džungļos.
Latvijas Universitātes Studentu padome aicina piedalīties animācijas īsfilmu konkursā studentiem „Re:SOS”

Konkursa uzdevums ir izveidot 3 minūšu garu animācijas filmiņu, par noteiktām tēmām, kas spētu uzrunāt kā esošos, tā topošos studentus, palīdzētu izprast un atcerēties, rosināt studentus domāt par savu iespēju izmantošanu.

Konkurs īsfilmu tēmas:

1. A, B, C daļa un kredītpunkti;
2. LUIS un Moodle;
3. Kā pieteikties un aizbraukt ERASMUS.

Konkursa uzvarētājs saņems naudas balvu par filmas veidošanu, kā arī iegūs iespēju turpmāk pēc LU SP pasūtījuma, par atlīdzību, veidot citas Studentu ceļveža „Re: SOS” īsfilmas. Visi konkursa dalībnieki saņems veicināšanas balvas no LU, NABA, LU SP un atbalstītājiem.

Lasīt vairāk par konkursu un iepazīties ar īsfilmas tehniskajām prasībām un vērtēšanas kritērijiem var www.lu.lv/resos

Konkursā drīkst piedalīties ne tikai LU studenti, bet arī ikviens interesents, kas jūt piederību studentu saimei un vēlās sniegt savu radošo ieguldījumu studentu labā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV