Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

TV3 piedāvā pasaulē slavu guvušu seriālu "Melu teorija"

Marta Zandersone, 29.01.2010. 16:56

TV3 gadu sāk ar vairāku skatītājiem iemīļotu seriālu atgriešanos (piemēram, Doktors Hauss un UgunsGrēks) un arī ar jaunumiem, kas pasaules slavu jau iekarojuši. Viens no šādiem seriāliem ir aizraujošais seriāls "Melu teorija", kura galveno varoni doktoru Kelu Laitmenu var raksturot kā Hausa cienīgu partneri un sabiedroto. Un ne velti "Melu teorija" ar Laitmenu galvenajā lomā skatītājus sasniegs ik otrdienu uzreiz pēc seriāla Doktors Hauss. Sekojiet jaunajam seriālam "Melu teorija" jau no 9.februāra ik otrdienu 21:55 TV3.
TV3 piedāvā pasaulē slavu guvušu seriālu "Melu teorija"

Jau pieminētais Hausa cienīgais partneris doktors Laitmens ir Laitmena grupas vadītājs. Tā ir neparasta, savdabīga un ārkārtīgi interesanta grupa jeb uzņēmums, kura darbinieki ir melu speciālisti. Šie cilvēki izmeklēšanu veic nevis nozieguma vietā, bet gan cilvēka galvā. Izklausās gana neparasti, ne?! Tas tiek veikts, vērojot un analizējot mīmiku, žestus, bet ieklausoties vārdos, spēj noteikt vai sarunas partneris melo vai nē.

Iepazīstieties, Laitmens!

Doktors Kels Laitmens (Tom Roth) ir talantīgs psihologs, kurš specializējies izprast ķermeņa valodu. Laitmena grupa ir viņa privātais biznesa lolojums, kurā pulcēti labākie speciālisti, lai valsts ierēdņiem un izmeklētājiem palīdzētu risināt šķietami nepierādāmas un sarežģītas lietas. Veids, kādā tiek risinātas izmeklēšanas, ir gana neparasts – tiek analizēta cilvēku mīmika, žesti un ķermeņa valoda. Šo savdabīgo metožu dēļ Laitmens ne reizi vien izjutis skeptisku attieksmi no apkārtējo puses, bet viņš paliek nelokāms un uzskata, ka ar psiholoģijas palīdzību var atrisināt visu.. nu, gandrīz visu. Un viņam ar savu komandu tas izdodas lieliski.

Iepazīstot Laitmenu tuvāk – viņš ir šķīries un audzina savu pusaugu meitu, kas, protams, nav viegli. Vēl viņu ciešām attiecību saitēm saista kolēģe Džiliāna Fostere – abu starpā dzirkstī kas vairāk, bet jūtu pasaulē viss vēl nav skaidrs. Lai iepazītos tuvāk ar doktoru Laitmenu un viņa komandu, sekojiet seriālam "Melu Teorija" drīzumā TV3.

Izmeklēšana skolā

Iepazīšanās reizē pirmajā sērijā Laitmena komanda tiks aicināta uz skolu - tajā nogalina skolotāju un liecinieki redzējuši no nozieguma vietas aizbēgam viņas skolēnu. Notvertais puisis apgalvo, ka nav vainīgs. Vai viņš saka patiesību? To mēģinās noskaidrot doktors Laitmens un viņa komanda.

Seriāla nosaukums oriģinālvalodā: Lie to me

Seriāls veidots: 2009.gadā ASV


Jaunais seriāls "Melu teorija" jau no 9.februāra ik otrdienu 21:55 TV3.

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV