Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Gatavojoties sieviešu dienai, izsludina sievišķīgāko foto konkursu Latvijā

Vita Šteina, 08.02.2010. 14:15

Mēnesi pirms starptautiskās Sieviešu dienas tirdzniecības tīkls Elkor izsludina foto konkursu tikai sievietēm "Latvija ar sievietes acīm", lai atklātu, ko pret Latviju šodien jūt sievietes, un  8.martā sev un Latvijai dāvinātu foto izstādi ar 25 labākajām fotogrāfijām.

"Nereti ir teikts, ka vīrieši ir ģimenes galva, bet sievietes ir kakls, kas šo galvu kustina. Kāds tam var piekrist vai nepiekrist, bet fakts, ka vīrieši un sievietes ir atšķirīgi savā domāšanā, attieksmē un uzvedībā ir zinātniski pierādīts dažādos pētījumos. Tieši tādēļ šogad, starptautiskajā Sieviešu dienā, vēlējāmies Latvijas sievietēm dot unikālu izdevību piedalīties tikai viņām organizētā konkursā, kā arī dāvināt sev un Latvijai izstādi, kas ļautu iepazīties ar to, kā tieši sievietes redz Latviju šodien," stāsta Elkor mārketinga daļas vadītāja Inta Grase.

Konkurss sākas 8.februārī, kad savas fotogrāfijas www.elkorfoto.lv mājas lapā aicinātas ievietot sievietes – gan profesionālas fotogrāfes, gan amatieres.

Izstādei darbus izvēlēsies profesionāla žūrija - Elkor Foto pārstāvji, profesionāls fotogrāfs un kāda Latvijā zināma sieviete, izvirzot 30 labākās – profesionālākās fotogrāfijas, ko Elkor Plaza izstādē varēs aplūkot no 8. – 21.martam. Profesionālākās fotogrāfijas autors saņems balvu no Sony spoguļkameru A450.

Konkursam pieteiktos darbus varēs vērtēt arī interneta lietotāji www.elkorfoto.lv. No 8. Līdz 28.februārim notiks priekšbalsojums par iesūtītajām fotogrāfijām, bet no 1. līdz 7.martam - finālbalsojums, kura uzvarētāja saņems Sony spoguļkameru A230.

"Sievietes mīl spoguļoties un fotografēties un visbiežāk viņas ir arī tās, kas veido ģimenes fotoalbumus, bet retāk uzdrošinās atklāt sevī fotogrāfa talantu.  www.elkorfoto.lv lietotāju statistika liecina, ka starp reģistrētajiem lietotājiem vairāk ir vīrieši nekā sievietes, arī profesionālo fotogrāfu vidū Latvijā vairāk ir vīrieši nekā sievietes. Ar šo konkursu un izstādi vēlamies sievietes iedrošināt atklāt sevī fotogrāfa talantu," komentē I.Grase.

8.martā plkst. 11:00 Elkor Plaza tiks atklāta foto izstāde "Latvija ar sievietes acīm". Izstāde būs apskatāma līdz 21.martam un fotogrāfijas varēs vērtēt ikviens  apmeklētājs, balsojot par sev tīkamāko. Fotogrāfijas autorei – balsojuma favorītei -  balvā Elkor Foto dāvanu sertifikāts 300 fotogrāfiju bezmaksas izgatavošanai.

Lai iesniegtu fotogrāfijas, dalībniecēm ir jāiepazīstas ar Foto konkursa nolikumu, kas pieejams www.elkorfoto.lv mājas lapā, jāveic reģistrācija un bilžu ielāde.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV