Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Festivālā "Erots 2010" varēs baudīt austrumu noskaņu

Inese Libere, 12.02.2010. 13:05

Līdzās krāšņiem erotikas piesātinātiem šoviem un daudzveidīgai izklaidei festivāla "Erots 2010" apmeklētāji varēs baudīt arī īstu austrumu noskaņu, kas būs viegli atrodama, ja sekosiet austrumu smaržu pasaules vilinājumam.
Festivālā "Erots 2010" varēs baudīt austrumu noskaņu

Kafejnīcas "Habibi" mīkstajos spilvenos varēs ieslīgt ikviens nogurušais, lai ļautos noslēpumaino austrumu deju valdzinājumam, iemēģinātu kaljanu jeb ūdenspīpi vai vienkārši atpūstos un baudītu tasi stipras austrumu kafijas vai arī ļautu vaļu savām garšas kārpiņām izbaudīt austrumu virtuves gardumus. Ūdenspīpes cienītāji varēs izmēģināt daudz un dažādu aromātu tabaku no Jordānijas un Ēģiptes, kā piemēram, tabaku ar augļu kokteiļu, šokolādes ar piparmētru, ābolu, ķiršu, zemeņu un daudziem citiem aromātiem.

Pirmoreiz Ķīpsalā tiks iepriecināti arī japāņu virtuves cienītāji, jo tieši "Erotā" sāks darboties suši bārs, kur apmeklētāji varēs nobaudīt lieliskus suši. Paredzēts, ka arī turpmākajās izstādēs apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt ne tikai "Cafe Expo" gardumus, bet arī šo tradicionālo japāņu ēdienu.

Kā zināms 19. un 20. ebruārī Ķīpsalas hallē jau 12.reizi notiks Baltijā vienīgais erotikas festivāls ''Erots 2010''. Divus vakarus uz vairākām skatuvēm apmeklētāji varēs baudīt pārsteigumiem pilnus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, erotisko teātri, kā arī mazliet ekstrēmākus priekšnesumus asāku izjūtu cienītājiem, kas sagādās daudz jauku brīžu gan pastāvīgiem festivāla apmeklētājiem, gan tiem, kam "Erots" būs jaunatklājums.

Arī paši apmeklētāji varēs "iekosties" erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātes un ļauties sexy shopping, jo ''Erots 2010" piedāvās ne tikai plašas izklaides iespējas, bet arī milzīgu erotiskās produkcijas klāstu intīmpreču izstādē.

Biļetes uz "Erots 2010" ir nopērkamas "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) tirdzniecības vietās visā Latvijā un Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30), kā arī "Habibi’’ kafejnīcās Rīgā, Peldu ielā 24, Ģertrūdes ielā 14 un Kurzemes prospektā 132. Pasteidzies, jo tikai Ķīpsalas hallē un kafejnīcā "Habibi’’ vēl iespējams iegādāties pēdējās biļetes par Ls 6.50.

Vairāk informācija: www.erots.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV