Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Kašmira mafija" ienāk TV3

Marta Zandersone, 26.02.2010. 13:34 | komentāri (1)

Sieviešu dienā pirmizrādi piedzīvos jauns TV3 seriāls "Kašmira mafija", kuru novērtēs un ar sajūsmu uztvers ikviena tik iemīļotā seriāla "Sekss un lielpilsēta" cienītāja – tiks atklāta četru draudzeņu pasaule un ikdiena. Šo seriālu veido jau atzīta un pieredzējusi komanda – "Sekss un lielpilsēta" veidotājs Darens Stars kopā ar Kevinu Veidu, Peitonu Rīdu un Geilu Katci. Turpmāk draudzīgās un sievišķīgās četrotnes dzīvē caur "Kašmira mafijas" acīm varēs ielūkoties ik pirmdienu 23:10 TV3.
"Kašmira mafija" ienāk TV3

Sieviešu dienā pirmizrādi piedzīvos seriāls "Kašmira mafija", kas atklās četru Ņujorkā dzīvojošu draudzeņu pasauli un ikdienu. Sievišķīgajai četrotnei ir ļoti veiksmīga karjera, taču ikdienas dzīve nebūt nav tik salda, kā izskatās no malas un kā pašas vēlētos... "Kašmira mafijas" dzīvi un pasauli radījusi atzīta un pieredzējusi komanda – "Sekss un lielpilsēta" veidotājas Darens Stars (Darren Star) kopā ar Kevinu Veidu (Kevin Wade), Peitonu Rīdu (Peyton Reed) un Geilu Katci (Gail Katz).

Sagaidiet daiļās dāmas!

Slavena žurnāla redaktore Mia gatavojas kāzām, tomēr vienlaikus sacenšas ar savu līgavaini par paaugstinājumu amatā. Volstrītas ietekmīgā baņķiere Zoja netiek galā ar ģimeni – divi bērni, vīrs arhitekts, un viņai steidzami nepieciešama jauna auklīte! Lielas kosmētikas kompānijas vadītāja Keitlina ir spiesta pārvērtēt savu seksuālo orientāciju, kad satiek publisko attiecību speciālisti Alīsiju. Viesnīcu tīkla vadītājai Džuljetai daudz raižu sagādā dumpīgā pusaudze meita Emīlija un vīrs biznesmenis Deiviss, kas, šķiet, pārkāpis ģimenes svarīgāko likumu – uzticību... Tāda, lūk, draudzīga četrotne – domājams, ikviena spēs saskatīt līdzības ar savu dzīvi un izgaršot to, vēsu prātu vērojot visu no malas!

Atklāšanas dienā svētki

Jaunā seriāla "Kašmira mafija" pirmizrāde tiks piedzīvota Sieviešu dienā, kurai par godu TV3 sarūpējis īpašu programmu un ikviena dāma šajos svētkos varēs sevi palutināt! Piedāvājums vakaru sākt ar filmu Sātans Pradas brunčos (21:00), kas līdz šim Latvijā televīzijas skatītājiem nav pārraidīta un piedzīvos televīzijas pirmizrādi. Pēc ieskata nežēlīgajā modes pasaulē tiks atklāts jau tuvāk iepazītais seriāls "Kašmira mafija" (23:10), bet tik patīkami iesākto vakaru varēs noslēgt ar patiesi skaistu, kārdinošu un pikantu šovu, ko uzburs Viktoria’s Secret modes šovs 2009 – tas patiks un to novērtēs arī stiprais dzimums... Svētki dāmām un to mīļotajiem jau pavisam drīz – Sieviešu dienā 8.martā tikai TV3!

Galvenajās lomās redzēsiet: Lūsiju Liu (Lucy Liu), Frensisu O’Konoru (Frances O’Connor), Mirandu Oto (Miranda Otto) un Boniju Somervilu (Bonnie Somerville).

Seriāla nosaukums oriģinālvalodā: Cashmere mafia

Seriāls veidots: 2008.gadā ASV


Jaunais seriāls Kašmira mafija jau no 8.marta ik pirmdienu 23:10 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV