Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

TV3 ielido "Mana mīļā ragana"

Marta Zandersone, 12.03.2010. 16:15 | komentāri (7)

Nelielā piemaskavas ciematiņā dzīvo vienkāršs un jauks precēts pāris - Nadja un Ivans. Ģimenes galva veiksmīgi darbojas reklāmas biznesā, bet viņa sieva strādā par skolotāju. Viss ir labi un vienkārši, bet ir kāds bet... nesaderība rodas faktā, ka Nadja ir ragana, bet viņas mīļotais vīrs ir vienkāršs cilvēks. Kā viņi sadzīvo?! Vai vispār tā iespējams dzīvot?! Jautrības un piedzīvojumu noteikti netrūkst... Bet vairāk atklās jaunais seriāls Mana mīļā ragana, kura pirmizrāde gaidāma 22.martā 18:20 un turpmāk tas būs redzams ik darba dienu TV3!
TV3 ielido "Mana mīļā ragana"

Ragana paaudžu paaudzēs!

Kā saka, radiniekus neizvēlās! Pieticīgās skaistules Nadjas vecmāmiņa ir īsta ragana, bet mamma ir zīlniece. Tomēr, neskatoties uz iedzimtajiem gēniem, pati Nadja nebūt nevēlas iet vecmāmiņas un mammas dzīves ceļu. Vienīgais, pēc kā tiecas viņa - cilvēcīgām attiecībām un laimes! Nadjas vīrs Ivans par mīļotās īpašajām spējām nebūt nepriecājas, lai gan dzīves grūtākos mirkļos mēdz šīs spējas izmantot savā labā. Jo, to nu atzīs ikviens, grūti atturēties no karstāko vēlmju piepildīšanas, ja sieva ir ragana un spēj visu paveikt gluži kā ar rokas mājienu! Arī pašai Nadjai, kad dzīvi šķērso grūtības, nereti grūti atturēties no vieglāk ejamā ceļa un uzņemties problēmu risināt kā vienkāršam cilvēkam ne raganai. Kārdinājums, no kura grūti atturētie, bet viegli saprast!

Un pasaka kļūst par seriālu

Jaunā TV3 seriāla Mana mīļā ragana stāsta pamatā ir slavena amerikāņu televīzijas pasaka Bewitched jeb Mana sieva mani piebūra (1964-1972). 2005.gadā tika izlaista pilnmetrāžas kino lenta ar Nikolas Kidmenas piedalīšanos. Pirms pie krievu seriāla versijas veidošanas ķērās režisors Šabans Musļimovs, viņš lieliski apzinājās uz ko iet: "Mēs filmējam pilnvērtīgu situāciju komēdiju, bet amerikāņu radītā filma - tā ir vienkārša, laba un jauka ģimenes pasaka!"

Jaunais seriāls Mana mīļā ragana jau no 22.marta ik darba dienu 18:20 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV