Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Notiks Dena Brauna trillera „Zudušais simbols” lasītājiem veltītas grāmatas „Slepenais simbols” prezentācija

Ieva Drozdova, 16.03.2010. 12:17

Trešdien, 17. martā plkst.17:00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas 5. stāva Mazajā izstāžu zālē, K. Barona 14, notiks Dena Brauna trillera „Zudušais simbols” lasītājiem veltītas grāmatas  „Slepenais simbols” prezentācija. „Slepenais simbols” paver priekškaru uz apslēptu pasauli un piedāvā pārsteidzošu ieskatu tradīcijās, kas kopš seniem laikiem praktizētas brīvmūrnieku organizācijā.

Grāmatas redaktors un ievada autors Pīters Blekstoks apkopojis gan detalizēti aprakstītus iniciācijas rituālus, gan slavenu brāļu rakstītos darbus, ieskaitot Bendžamina Franklina „Brīvmūrnieku satversmi”, kā arī līdz šim neievērotu oriģinālu rakstu izvilkumus, kuri atklāj gadsimtiem ilgi lietotus brīvmūrnieku organizācijas iekšējos dokumentus.

Grāmatā aplūkoti arī Rīgā sastopamie masonu ahitektūras paraugi, kas liecina par brīvmūrnieku pastāvēšanas tradīcijām Latvijā.

Apgāda „Kontinents” reklāmas daļas vadītāja Ieva Drozdova iepazīstinās ar grāmatu „Slepenais simbols” Dena Brauna daiļrades cienītājiem.

Esam aicinājuši uzstāties grāmatas "Slepenais simbols" tulkotāju Lieni Akmens un brīvmūrniecības pētnieku, Latvijas Universitātes profesoru Gvido Straubi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV