Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Apgāds “ATĒNA” laidis klajā Gerija Čepmena grāmatu “Mīlestība kā dzīvesveids

Pēteris Jankavs, 19.03.2010. 11:54

Ar zīmolu “ARKA” apgāds “ATĒNA” laidis klajā Gerija Čepmena grāmatu “Mīlestība kā dzīvesveids. Mirkļi kopā ar Dievu”. No angļu valodas to tulkojusi Antra Lezdiņa.
Apgāds “ATĒNA” laidis klajā Gerija Čepmena grāmatu “Mīlestība kā dzīvesveids

“Šī lūgšanu un pārdomu grāmata ir veidota kā saruna ar Tavu sirdi, lai Tu vairāk izprastu Dieva mīlestības nozīmi savā dzīvē, mācoties vairāk mīlēt citus. Šo grāmatu veido īsi lasījumi, kas sakārtoti tādā pašā secībā kā mīlošam cilvēkam raksturīgas iezīmes grāmatā Mīlestība kā dzīvesveids, kā arī trīs ievada un trīs noslēguma lasījumi. Abas grāmatas papildina viena otru Bībeles nostāstu, pantu un padomu izgaismojumā.

Visi šīs grāmatas lasījumi domāti privātiem, klusiem mirkļiem kopā ar Dievu: kā pirmais rīta vai pēdējais vakara uzdevums — vai arī kā brīdis pusdienlaika pārtraukumā. Ceru, ka mani vārdi būs ierosme lūgšanām Tavā dzīvē. Saskaņā ar iepriekšminēto, katrā nodaļā esmu iekļāvis īsu lūgsnu, pārdomas vai domu, kas var stiprināt Dieva un Tavas attiecības un mudināt uz mīlestības pilnu dzīvi.”
Gerijs  Čepmens

Gerijs  Čepmens ir slavens orators, starptautiski atzīts laulības un ģimenes dzīves konsultants, vada ikdienas radio programmu Mīlestības valodas minūte. Dr. Čepmenam un viņa sievai Karolīnai ir divi pieauguši bērni un divi mazbērni; viņi dzīvo Ziemeļkarolīnā, kur viņš kalpo baznīcas draudzē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV