Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Nes lampu ar abažūru un nāc uz teātra United Intimacy rīkotajām izrādēm bez maksas

Zane Gruntmane, 22.03.2010. 11:09

Teātris United Intimacy (UI) jaunai izrādei meklē stāvlampas un galda lampas ar abažūru. Tāpēc ikviens skatītājs, kas no 25. līdz 29. martam atnāks uz Ģertrūdes ielas teātri, līdzi ņemot galda vai stāvlampu ar abažūru, varēs apmeklēt laikmetīgās dejas izrādi Uz nokaitēta jumta un asprātīgo delartisko komēdiju Simbelīns bez maksas.
Nes lampu ar abažūru un nāc uz teātra United Intimacy rīkotajām izrādēm bez maksas

Šo ceturtdien un piektdien, 25. un 26. martā, plkst. 19:00 Ģertrūdes ielas teātrī pēdējās divas reizes martā tiks rādīta jaunās horeogrāfes Sintijas Siliņas laikmetīgā dejas izrāde Uz nokaitēta jumta. Stāstu par ģimenes attiecībām krīzes apstākļos, fokusējoties uz vētrainām sievas un vīra attiecībām un to mijiedarbību ar pārējiem ģimenes locekļiem deju kustību saspēlēs izdejos Monta Vandere, Katrīna Albuže, Kristaps Ceļmalnieks un Edgars Šļakota.

Nedēļas nogalē, 27., 28. un 29. martā, plkst. 19:00 uz Ģertrūdes ielas teātra skatuves atgriezīsies asprātīgā delartiskā komēdija Simbelīns – izrāde par mums pašiem un mūsu kaimiņiem. Pēc V.Šekspīra lugas Simbelīns motīviem izrādi veidojis itāļu režisors Davide Džovanzanna kopā ar šobrīd sevi spilgti pieteikušo jauno režisoru paaudzi - Kārlis Krūmiņš, Inga Tropa, Valters Sīlis, Arnita Jaunzema, Juris Jonelis, Ieva Paševska, Andrejs Polozkovs, Mārtiņš Počs, Edgars Kaufelds, Lauma Balode.


Izrādes notiks: Uz nokaitēta jumta 25. un 26. martā plkst. 19:00
Simbelīns 27., 28. un 29. martā plkst. 19.00
Vieta: Ģertrūdes ielas teātris, Ģertrūdes ielā 101 a (ieeja no pagalma)
Biļetes var iegādāties internetā www.bezrindas.lv, galerijā ISTABA (K.Barona 31a) un pirms izrādes.
Biļešu rezervēšana: maija [ at ]unitedintimacy.lv, t. 26355324
Biļešu cena:  5Ls, skolēniem, studentiem, pensionāriem - 3Ls
Informācija: www.unitedintimacy.lv,
Foto:
Uz nokaitēta jumta:  http://unitedintimacy.lv/index.php?1&13&view=cat-browse&categid=49
Simbelīns: http://unitedintimacy.lv/index.php?1&13&view=cat-browse&categid=48

Video: Uz nokaitēta jumta http://www.youtube.com/watch?v=ZxgfZ8Nl1ug


Finansiāli atbalsta: Rīgas Dome, Valsts kultūrkapitāla fonds, Eiropas kultūras fonds

Sadarbības partneri: Latvijas Jaunais teātra institūts, radošā apvienība Nomadi, tipogrāfija Ulma, MapLatvia, Rīgas Kinostudija, Tritone Studio Informatīvi atbalsta: Rīgas Laiks, Kultūras Forums, Radio Naba, Laikraksts Diena, Easyget.lv, Pastaiga, Valters un Rapa, Māksla Plus, Studija, Satori.lv, www.draugiem.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV