Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izsludināts fotogrāfiju konkurss „Latvija pasaules izstādē EXPO 2010”

Aerodium, 30.03.2010. 12:38

Portālā www.draugiem.lv no 29.marta līdz 20.aprīlim norisinās foto konkurss ar mērķi atlasīt labākās fotogrāfijas, kas raksturo Latviju dažādās dzīves jomās. Fotogrāfijas tiek atlasītas ar mērķi tās demonstrēt Latvijas paviljonā „World Expo 2010”, veidojot īpašas fotogrāfiju slīdrādes uz ekrāniem, kā arī izmantot Latvijas paviljona mājas lapā, kas tiek radīta īpaši EXPO vajadzībām.

Konkursā var piedalīties foto entuziasti, fotogrāfi un ikviens draugiem.lv reģistrēts lietotājs, kurš ar prieku dalās savā Latvijas sajūtā un redzējumā, un vēlas par to pastāstīt visai pasaulei. Fotogrāfijas var iesniegt vairākās kategorijās: kultūra; ekoloģija/tūrisms; pilsēta; uzņēmējdarbība/bizness.

Konkursa organizatori SIA Aerodium un biedrība „Viena diena.lv” sadarbībā ar atbalstītājiem piedāvā īpašu balvu fondu – AERODIUM dāvanu kartes lidojumam vertikālā vēja tunelī, grāmatas „Viena diena Latvijā,” un trim labākajiem darbiem – iespēja vienu dienu bez maksas izmantot fotostudiju „IMAGINE.” 

Dalība konkursā - http://www.draugiem.lv/special/expo2010/

Informācija par foto konkursu un visām Latvija EXPO aktualitātēm oficiālajā mājas lapā http://www.latvijaexpo2010.lv/

Aerodium - visātrāk augošais vertikālā vēja tuneļa uzņēmums pasaulē. Dibināts 2004. gadā, 2009. gada pavasarī pārņēmis mātes kompāniju Kanādā. Pateicoties inovatīvai biznesa pieejai, piedāvā savus pakalpojumus visā pasaulē. Šogad Aerodium ir īpaši lepns par dalību Pasaules EXPO izstādē Ķīnā, kur Latvijas paviljonā būs iespēja parādīt pasaulei mūsu valsts inovatīvo pieeju un popularizēt biznesa iespējas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV