Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Moment!”: alternatīvās modes un mākslas nedēļa Andrejsalā

andrejsala.lv, 01.04.2010. 09:08

No 7. līdz 10. aprīlim Andrejsalā un cituviet Rīgā risināsies biedrības Moment rīkota starptautiska alternatīvās modes un mākslas nedēļa. Šī notikuma laikā interesentu uzmanībai tiks piedāvāti modes demonstrējumi, izstādes, radošās darbības, lekcijas un muzikāli priekšnesumi. 
„Moment!”: alternatīvās modes un mākslas nedēļa Andrejsalā

Modes un mākslas nedēļā Moment piedalīsies vairāk nekā 20 modes dizaineru, mākslinieku un mūziķu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Vācijas, Itālijas, Dānijas, Francijas, Somijas un Kanādas. Pasākuma laikā ik vakaru studenti, topošie profesionāļi un citi interesenti varēs sastapt Moment dalībniekus Andrejsalas Enkura nama 2. stāvā(Andrejostas ielā 4a), lai apspriestu modes un mākslas radīšanas procesu un dalītos pieredzē. Enkura namā notiks arī visi modes demonstrējumi, mākslas izstādes un izklaides pasākumi ar mūziķu un dīdžeju piedalīšanos.

Plašāka informācija par alternatīvās modes un mākslas nedēļas Moment norisēm, ieejas biļešu iegādes un dalības iespējām – interneta vietnē www.moment.com.lv/week/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV