Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Svētdienu vakari turpmāk "X-cilvēku" rokās

Marta Zandersone, 09.04.2010. 13:55

Jau šajā svētdienā, 11.aprīlī, gaidāms spraigs un pārsteigumiem pilns Dejo ar Zvaigzni fināls, bet arī pēc šova noslēguma svētdienu vakari būs tikpat aizraujoši un saistoši! Ierastajā laikā un vietā TV3 veselas trīs nedēļas piedāvās lieliskas spraiga sižeta filmas X-cilvēki, X-cilvēki 2 un pirmizrādi piedzīvos jaunākā no tām X-cilvēki: pēdējā sadursme. Sekojiet aizraujošajām X-cilvēki filmām jau no 18.aprīļa ik svētdienu 20:00 tikai TV3.
Svētdienu vakari turpmāk "X-cilvēku" rokās

X-cilvēki ir asa sižeta aizraujoša filmu triloģija, kurā notikumi risinās netālā nākotnē – pasaulē dzīvo parasti cilvēki un tādi, kuriem piemīt īpašs X faktora gēns, kas tos pārvērš par mutantiem. Visās trīs filmas daļās tiek atklāta šī savdabīgā pasaule, cīņa cilvēku un mutantu starpā par varu, labā un ļaunā sastapšanās un daudz cita – tas viss piepildīts un papildināts īpašas spriedzes, aizraujošu skatu un negaidītu pavērsienu! Nu, laiks iepazīt katru filmas daļu un tajā notiekošo tuvāk!

X-cilvēki

Netālā nākotnē bērni dzimst ar īpašu X faktoru gēnos, kas viņiem piešķir īpašas spējas un padara par mutantiem. Šai pašā laikā senators Roberts Kellijs rīko jaunu holokaustu un viņam pretī stājas mutanti un viņu agrākie draugi – Ēriks Lenšers ar iesauku Magneto un profesors Čārlzs Havjers. Kamēr Havjers cenšas izbeigt naidu pret mutantiem mierīgā ceļā, Magneto mēģina stāvokli glābt ar ierīci, kas paātrina mutācijas procesus visos cilvēkos, lai visi būtu vienlīdzīgi. Lai apturētu Magneto, Havjers saaicina īpašus mutantus, ko dēvē par X-cilvēkiem. Tikmēr uzrodas divi noslēpumaini mutanti – varenais un agresīvais Logans bez pagātnes un jaunā Rouga. Viņu personiskie meklējumi liek viņu ceļiem krustoties ar Havjeru un Magneto, bet kādā nolūkā?

Filma veidota: ASV 2000.gadā

Filmas oriģinālais nosaukums: X-Men

Režisors: Braiens Singers (Bryan Singer)

Lomās: Hjū Džekmens (Hugh Jackman), Īens Makkelens (Ian McKellen), Famke Jansena (Famke Janssen), Halle Berija (Halle Berry) u.c.

X-cilvēki 2

Sabiedrība nekad nav pieņēmusi X-cilvēkus - ar pārdabiskām spējām apveltītus mutantus, taču vēl nekad viņi nav ienīsti un atstumti tik lielā mērā kā tagad.. Ir nogalināts valsts prezidents un liekas, to paveicis kāds X-cilvēkiem līdzīgais. Supervaroņiem jāatrod slepkava savējo vidū, bet kā to izdarīt, ja dažādas organizācijas dara visu, lai mutantus kontrolētu un apspiestu? 

Filma veidota: ASV 2003.gadā

Filmas oriģinālais nosaukums: X-Men 2

Režisors: Braiens Singers (Bryan Singer)

Lomās: Hjū Džekmens (Hugh Jackman), Halle Berija (Halle Berry), Anna Pakvīna (Anna Paquin)u.c.

Pirmizrādi piedzīvo X-cilvēki: pēdējā sadursme

Mutanti un cilvēki ilgu laiku sadzīvojuši vairāk vai mazāk veiksmīgi, bet atkal pasaules vēsturē gaidāms jauns pagrieziens, jo atklātas zāles, kas spētu ārstēt mutantus. Pirmo reizi mutantiem ir izvēle - saglabāt savas īpašās spējas, bet palikt izolētiem uz mūžu, vai arī upurēt spēkus, lai iekļautos cilvēku sabiedrībā. Abu grupējumu līderu viedokļi noved pie pēdējās sadursmes, kurai jāizbeidz savstarpējās nesaskaņas uz visiem laikiem.

Filma veidota: ASV 2006.gadā

Filmas oriģinālais nosaukums: X-Men: The Last Stand

Režisors: Brets Ratners (Brett Ratner)

Lomās: Hjū Džekmens (Hugh Jackman), Halle Berija (Halle Berry), Anna Pakvīna (Anna Paquin), Īens Makkelens (Ian McKellen), Famke Jansena (Famke Janssen) u.c.

X- cilvēks izglāba Oskara ceremoniju

2009.gadā Oskara balvas pasniegšanas ceremoniju vadīja X-cilvēks Hjū Džekmens, kuru daudzi jo daudzi slavēja par paveikto. Kāds kinokritiķis atzina, ka viņš notēlojis savu labāko lomu, bet The Associated Press sniedza šādu vērtējumu: „Viņš ir fantastisks! Šajā vakarā, kad visi uzvarētāji jau bija paredzami un ceremonijas reitingi līdz ar to varēja strauji kristies, viņš šo ceremoniju padarīja par neaizmirstamu un interesantu šovu. Daudzus pārsteidza viņa sniegums - viņam nebija nevienas pašas kļūdas, un viss notika pēc scenārija, kā vislabākajā filmā.” Tas tikai apliecina, ka X-cilvēks spēj izglābt ikvienu, ja vien to vēlas! 

Aizraujošās filmas X-cilvēki jau no 18.aprīļa ik svētdienu 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV