Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs aicina piedalīties foto konkursā

Ieva Malceniece, 14.04.2010. 11:37

Vairs tikai mēnesis līdz ikgadējai Muzeju naktij, kas šogad notiks 15.maijā. Šogad Muzeju nakts tēma visā Eiropā ir ekoloģija, un Latvijā tā noritēs ar moto "Par tīru pasauli!".

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs, aktualizējot ūdens nozīmi, gan pilsētas vēsturē, gan kopējā pasaules ekoloģijā, savu Muzeja nakti rīko ar devīzi "Vai ūdens Cēsīs vēl aizvien ir dzīvs?". Cēsnieki un pilsētas viesi Cēsu Pils kompleksā būs gaidīti, lai baudītu nakts atmosfēru Pils dārzā, piedalītos dažādās atrakcijās, orientēšanās sacensībā, iepazītos ar izstādēm, noskatītos brīvdabas kino un muzikālus priekšnesumus, izzinātu vēsturi un meklētu atbildes uz šo jautājumu.

Fotomākslinieki, fotografēšanas profesionāļi un cienītāji aicināti piedalīties Muzeja nakts foto konkursā "Ūdens. Dzīvība.", piedāvājot savu redzējumu par ūdens un dzīvības mijiedarbību, par ūdens skaistumu un spēku, par tā ietekmi uz tīru pasauli, par dziedinošām spējām un pārvērtībām.

Savu fotogrāfiju (ne vairāk kā 3) līdz 12.maijam jānogādā Cēsu Tūrisma informācijas centrā Pils laukumā 9. Veiksmīgākās fotogrāfijas būs apskatāmas izstādē Cēsu Pils kompleksā, labāko fotogrāfiju autori saņems balvas no Cēsu Vēstures un mākslas muzeja un pasākuma sadarbības partneriem. Ar konkursa nolikumu vari iepazīties mājas lapā www.cesis.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV