Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izdota Morīnas Martellas grāmata “Ideāli partneri”

Ieva Drozdova, 21.04.2010. 16:57

Apgādā “Kontinents” nākusi klajā Morīnas Martellas grāmata “Ideāli partneri”.
Izdota Morīnas Martellas grāmata “Ideāli partneri”

Makhjūsas un Daninga detektīvu aģentūra iegūst katra detektīva sapņu uzdevumu – pazudusi augstāko aprindu meitene. Pasūtītāja čeka summa pārsniedz pusgada bilanci un nāk īstajā laikā, jo ekonomiskās svārstības ir nopietni ietekmējušas reiz plaukstošo uzņēmumu.

Aģentūras direktors un spīdeklis – Gerijs – azartiski pūlas atrisināt mīklaino pazušanu, veltīdams lietai  gadiem ilgi trenēto izmeklētāja prātu un iemaņas, un teju visu savu laiku. Reiz, devies uz īpaši bīstamu apkaimi, Gerijs neveiksmīgi krīt, un pāris mēnešus spiests pavadīt slimnīcā.

Lietā iesaistās vēl jo optimistiskāk noskaņotā Enija, kuras mūža sapnis ir kļūt par detektīvi – sevišķi mīklainu lietu izmeklētāju.  

Latvijas lasītājam jau zinami tādi M.Martellas romāni kā Holivudas blūzs un Zvaigznēs ierakstīts. Smeikli, jautrība, dzīves un liktena ironija uz katra soļa. Vai tiešām katrs ir pats savas laimes kalējs? 

Šai grāmatai ir lemts kļūt par supergrāvēju!

U Magazine

Pārgalvīgi jautra romantiska komēdija

Best

Tulkojusi Anna Frīdenberga, vāka dizains Dairis Hofmanis, 416 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV