Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Klajā nācis „Ceļvedis numeroloģijā„

Marika Papēde, 23.04.2010. 09:10

Izdevniecība „Dienas Grāmata” laidusi klajā Dr.phil. Kejas Lāgerkvistas un Lizas Lenardas grāmatu „Ceļvedis numeroloģijā”.
Klajā nācis „Ceļvedis numeroloģijā„

Šis ceļvedis jums dos interesantu un pietiekami izsmeļošu ieskatu vienā no vissenākajām mācībām, kuras pamatlicējs bija sengrieķu matemātiķis un filozofs Pitagors.

Mūsdienu cilvēks – lai viņš būtu zinātnieks vai dzejnieks – visdrīzāk nenoliedz, ka tieši skaitļos meklējams Visuma kosmiskais kods.

Taču ielūkoties skaitļu nozīmēs un to noslēpumos ar numeroloģijas palīdzību visbiežāk traucē vai nu nezināšanas radīti aizspriedumi, vai arī saprotami izklāstītas informācijas trūkums.

“Ceļvedis numeroloģijā” vienkārši un saprotami skaidro, kas tad ir “noslēpumainā pseidozinātne numeroloģija” un dod reālu nojēgu, kā caur skaitļiem visai intriģējošā veidā iespējams izpētīt pasauli.

Šī grāmata ir veltīta visiem, kas ilgojas pēc sapratnes un grib izprast, kā aizvadīt dzīvi gudri un veiksmīgi.

Un paturiet prātā – protams, ka skaitļi nespēj valdīt pār cilvēku, numeroloģija ir tikvien kā simboliska sistēma. Skaitļi paši par sevi neizsaka un nenozīmē neko, tomēr – tie arī nemelo, vai ne?

•    Uzziniet, kas ir pamatskaitļi – dzīves ceļa, likteņa, dvēseles, personības un brieduma skaitlis – un kā tos noteikt un skaidrot.
•    Izprotiet, kas ir galvenie skaitļi un kā tie “darbojas”.
•    Noskaidrojiet, kur meklējami un ko vēsta karmas skaitļi.
•    Izpētiet skaitļu vibrāciju radītās enerģijas, to saskaņu un nozīmi attiecībās.
•    Aprēķiniet lielos ciklus, virsotnes un pārbaudījumu skaitļus un – brīnieties vien, ko tie vēsta!
•    Atklājiet, ko vēl skaitļi spēj “pastāstīt” par jums, jūsu dzīvi un pasauli jums visapkārt.

Dr. phil. Keja Lāgerkvista ir profesionāla numeroloģe, konsultante un meistardarbnīcu vadītāja. Keja ieguvusi doktora grādu arī metafizikā.
Liza Lenarda ir daudzu ceļveža sērijas grāmatu līdzautore. To skaitā ir arī grāmatas par astroloģiju, Taro kārtīm, hieromantiju un reinkarnāciju.


No angļu valodas tulkojusi Gundega Blumberga

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV