Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Dream Foundation izsludina video konkursu jauniešiem „Show Me Your Dream!”

Līga Vanaga, 30.04.2010. 16:38

Dream Foundation aicina ikvienu jaunieti piedalīties video skeču konkursā, kas norisināsies no 1. līdz 14.maijam, dalīties ar savu ideju kā studijas ārzemēs var mainīt pasaules redzējumu, kādas iespējas un ieguvumus tās dod, vērtēt citu veikumu un noteikt konkursa uzvarētājus, kuri saņems balvas.

Pēc Dream Foundation veiktā pētījuma, studijas ārvalstīs kļūst aizvien populārākas jauniešu vidū, jo tas ir veids kā iepazīties ar jauniešiem no citām valstīm, iegūt starptautiski atzītu diplomu, konkurēt darba tirgū un nodrošināt labu finansiālo stāvokli nākotnē. Varbūt TEV ir savādāks viedoklis, vai vēlies dalīties ar savu stāstu? Uzfilmē, pievienojies un laimē balvas!

Konkursa noteikumi ir pavisam vienkārši:

1. Konkursam iesniedzamā video tēma – „kā studijas ārzemēs var mainīt pasaules redzējumu, kādas iespējas un ieguvumus tās dod”. 

2. Video var iesniegt gan individuāli, gan komandā līdz 4 cilvēkiem uz 1 video.

3. Video laika ierobežojums – ne īsāks par 3 minūtēm, ne garāks par 5 minūtēm.

4. No 1.maija līdz 14.maijam jaunieši pievieno „Youtube” vietnē nofilmēto skeču, dodot tam nosaukumu „Dream! Foundation studies abroad competition „Show me Your Dream!” un nosūta Dream Foundation Latvijas komandai e-pastu norādot tajā savu vārdu, uzvārdu, vecumu, kontakttālruni, kā arī linku uz video „Youtube” interneta vietnē. Dream Foundation komanda parūpēsies, lai pieteiktie video tiktu ievietoti Facebook interneta vietnē uz Dream Foundation „sienas”, kur notiks video vērtēšana.

5. Lai noskaidrotu video konkursa uzvarētāju, visus pieteiktos video varēs vērtēt ikviens Facebook lietotājs, norādot pie patīkamākā video „man patīk” interneta vietnē Facebook.com uz Dream Foundation sienas”. Tātad – konkursa rezultāti būs pilnībā objektīvi, ko noteiks neatkarīgā žūrija – Facebook lietotāji.

Sākot ar 1.maiju, konkursam pieteiktos video skečus būs iespēja aplūkot interneta vietnēs Youtube.com un Facebook.com. Pirmdien, 16. maijā, notiks rezultātu apkopošana un uzvarētāju paziņošana. Ar uzvarētājiem Dream Foundation Latvija komanda sazināsies personiski. Pirmās vietas ieguvējam balvā kino biļetes 4 personām, bet otrās un trešās vietas ieguvējiem – boulinga apmeklējums 4 personām. Ar rezultātiem visi konkursa dalībnieki varēs iepazīties vietnēs Dream Foundation.eu un Facebook.com. 

Dream Foundation ir Eiropas līmeņa bezpeļņas organizācija, kuras galvenā darbības sfēra ir radīt iespējas, sniedzot informāciju un atbalstu studijām ārzemēs. Ar „Dream Foundation” palīdzību ir iespējams pieteikties 39 augstskolām un universitātēm, kas piedāvā augstāko izglītību 12 Eiropas valstīs, kā arī Kanādā, Brazīlijā un Malaizijā. Augstskolas piedāvā vairāk nekā 1600 studiju programmas, no kurām lielākā daļa ir angļu valodā. 

www.dreamfoundation.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV