Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Tiks prezentēta Ontona Slišāna grāmata

Maija Upeniece, 10.05.2010. 16:03

12. maijā plkst. 15:00 Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu namā (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) Ontona Slišāna grāmatas „Čipierkstneits jeb Apcirsto sakņu pieaudzēšana” prezentācija.
Tiks prezentēta Ontona Slišāna grāmata

Ontona Slišāna jaunā grāmata ir atskats uz paša autora un citu Latgales patriotu paveikto latgaliskās kultūrvides uzturēšanā un attīstīšanā, ietverot vairākus stāstus par cilvēkiem un notikumiem, kas ataino mūsu laikmetu. Autors šo grāmatu rakstījis tīcībā labajam un patiesajam, mums pašiem tas lasot jāsajūt. Ontons Slišāns atzīst, ka grāmatas pārstāstīt nevar, katram pašam tās jāņem, jālasa un jāizbauda.

Autors savus prieka un skumju pārdzīvojumus raksta gan latgaliešu, gan latviešu valodā, piedāvājot lasītājiem tos iepazīt ne tikai prozas, bet arī dzejas valodā, kopumā izdotas jau 28 grāmatas bērniem un pieaugušajiem.

Dzejnieks un rakstnieks Ontons Slišāns dzimis 1948.gada 28.decembrī Viļakas novada Šķilbēnu pagastā un joprojām ir aizrautīgs latgaliešu kultūras atbalstītājs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV