Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šonedēļ noslēdzas pieteikšanās starptautiskajam foto konkursam Baltijas kāzu foto 2009

Līga Andžāne, 11.05.2010. 12:38

Vēl tikai līdz 16.maijam Latvijas fotogrāfi var pagūt pieteikties kompāniju Nikon, Hewlett-Packard Eesti un Euronics rīkotajā starptautiskajā foto konkursā Baltijas kāzu foto 2009. Kāzas ir viens no emocionālākajiem un nozīmīgākajiem notikumiem cilvēka dzīvē, un to iemūžināšana prasa ne vien lielu atbildību un meistarību, bet arī radošu lidojumu. Lai noteiktu aizvadītā gada labākās kāzu fotogrāfijas, konkursam pieteiktos darbus vērtēs starptautiska žūrija, kuras sastāvā ir 5 nozares speciālisti no Lielbritānijas, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas. 

Igaunijā jau deviņus gadus tiek rīkots konkurss Gada kāzu foto, kas iekarojis plašu popularitāti fotogrāfu un sabiedrības vidū. Šogad, svinot konkursa desmitgadi, nolemts to pirmoreiz sarīkot Baltijas līmenī, lai meistarībā mērotos ne tikai Igaunijas, bet arī Latvijas un Lietuvas labākie kāzu fotogrāfi. Līdz ar to konkurss ieguvis jaunu nosaukumu – Baltijas kāzu foto 2009.

Konkurss Baltijas kāzu foto 2009 norisināsies trīs kategorijās:
1.    Jaunlaulāto fotogrāfija;
2.    Līgavas vai līgavaiņa fotogrāfija;
3.    Kāzu reportāžas fotogrāfija.

Konkursā var pieteikt fotogrāfijas, kas uzņemtas 2009. gadā notikušās kāzās. Pieteikto fotogrāfiju skaits ir neierobežots. Konkursa pieteikšanās termiņš – 2010. gada 16. maijs. Papildus informācija un reģistrācija Baltijas kāzu foto  mājas lapā: http://www.balticwedding.eu/LV/

Konkursa darbu izvērtēšana un uzvarētāju apbalvošana norisināsies 23. maijā Tallinā.Pasākuma ietvaros visi konkursa dalībnieki aicināti piedalīties dažādās foto nozares speciālistu lekcijās un konkursa noslēguma ceremonijā.

Galvenā balva – profesionāla spoguļkamera Nikon D3s tiks piešķirta kategorijas «Jaunlaulāto fotogrāfija» uzvarētājam.

Balva kategorijās «Līgavas vai līgavaiņa fotogrāfija» un «Kāzu reportāžas fotogrāfija» – Nikon digitālais fotoaparāts COOLPIX S3000.

Apbalvoti tiks arī tie konkursa dalībnieki, kas izrādīsies labākie savas valsts ietvaros – pa vienam no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas.

Labākie konkursa darbi tiks izrādīti izstādē. Fotogrāfijas drukās un sagatavos kompānija ArtPrint, izmantojot HP Vivera tehnoloģiju, kas nodrošina reālistiskas krāsas un attēlu ilgmūžību. Labākie darbi tiks ietverti un publicēti katalogā Baltijas kāzu foto 2009.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV