Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Iznāk Andra Grūtupa grāmata "Maniaks"

EasyGet.lv, 11.05.2010. 13:49

Rakstnieka un advokāta Andra Grūtupa jaunās grāmatas "Maniaks" iznākšanas dienā - 12.maijā 13:00 grāmatu veikalā "Jānis Roze" (Krišjāņa Barona ielā 5) autors lasītājiem dāvinās pirmos 150 grāmatas eksemplārus.
Iznāk Andra Grūtupa grāmata "Maniaks"

Grūtups dāvāja lasītājiem grāmatas arī iepriekš, - kad 2009.gadā nāca klajā "Observators", Grūtups dāvāja pirmos 125 eksemplārus, bet 2007.gadā pēc "Ešafota" iznākšanas bez maksas pie lasītājiem nonāca 100 grāmatas eksemplāru.

Grāmata "Maniaks" – dokumentāls un mākslinieciski spilgts vēstījums ne tikai par astoņdesmito gadu, bet arī visas Latvijas vēsturē vienu no skandalozākajām un baisākajām krimināllietām – maniakālā slepkavas un izvarotāja Staņislava Rogaļova lietu.

Stindzinošas tirpas, baisas priekšnojautas un nemiers, kas pāraug dzīvības bailēs, ir sajūtas, kas pārņems Andra Grūtupa jaunākās grāmatas "Maniaks" kaismīgākos lasītājus, līdzīgi kā tās galvenā "varoņa" Staņislava Rogaļova upurus. Dokumentālais tiešums, kas cieši savijas ar literāri spilgtiem, dažviet līdz groteskai sakāpinātiem sižetiski dinamiskiem notikumu un varoņu personisko pārdzīvojumu atainojumiem, ne vienu vien padarīs tik sasaistītu ar šo darbu, ka tā lasīšanai netiks žēlotas arī nakts stundas, tā nemanāmi nonākot no grāmatas pirmās līdz pēdējai lappusei.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV