Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Liepājā maija beigās notiks grafiti mākslas konkurss

Anete Strazda, 12.05.2010. 10:12

No 24. līdz 30. maijam Liepājā jau otro gadu notiks svētki visai ģimenei „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta”. Gan lieli, gan mazi uz Liepāju tiek aicināti ne tikai, lai kopā dziedātu, dancotu, zīmētu, spēlētos, ietu rotaļās, un piedzīvotu vēl daudz ko citu, bet arī lai piedalītos savdabīgā mākslas akcijā – Liepājas grafiti sesija. Tās ietvaros 29. maijā pulksten 12:00 Jūrmalas parkā pie „Daugavas” stadiona tiks apgleznots žogs.
Liepājā maija beigās notiks grafiti mākslas konkurss

Arī Liepājā iedzīvotāji nereti pauž savu neapmierinātību par to, ka tiek apzīmētas ēku fasādes, žogi un dažādi vides objekti un ka šīs mākslas pārstāvjiem jāļauj izpausties kādās noteiktās tam atvēlētās vietās. Tieši tāpēc Liepājas sporta klubs „Liepājas Metalurgs” pārstāvji un Liepājas galvenā māksliniece Agita Ansule ir devusi atļauju organizēt grafiti mākslas sesiju – konkursu, kura laikā tiks apgleznots žogs pie stadiona „Daugava”.

Sesijas ietvaros visiem grafiti māksliniekiem būs iespēja pierādīt savu talantu un piedalīties konkursā, apgleznojot stadiona „Daugava” žogu. Konkursa tēma - „Uzraksti savu vārdu”. Noteikumi paredz, ka konkursam jāpiesakās iepriekš, skices ar iecerēto zīmējumu nosūtot uz e-pastu elementton@inbox.lv. Savukārt darbus klātienē vērtēs profesionāli un atzīti grafiti mākslinieki – liepājnieks „Elements”, rīdzinieks „KY2” un „Ramz Mose” no Jūrmalas. Jāpiebilst, ka sesijas organizatori parūpējušies arī par to, lai katram sesijas dalībniekam darba veikšanai tiktu piešķirti 8 krāsas baloni.

Liepājas grafiti mākslas sesija būs interesenta ne tikai pašiem māksliniekiem un viņu atbalstītājiem, bet arī ikvienam svētku viesim, kurš nolems atnākt, lai apskatītu, kā norit grafiti zīmēšana.

Laipni aicināti visi svētku dalībnieki, viesi, mākslas mīļotāji un pārējie pilsētas iedzīvotāji - Liepājas mākslas telpai pievienosies vēl viena mākslas darbu izstāde!

Plašāku informāciju par plašo svētku programmu iespējams iegūt mājas lapā: www.liepajaskultura.lv sadaļā „kultūras pasākumi”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV