Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Nākusi klajā Sūzanas Elizabetes Filipsas grāmata “Spožā mazulīte”

Apgāds "Kontinets", 14.05.2010. 10:55

Apgādā “Kontinents” nākusi klajā Sūzanas Elizabetes Filipsas grāmata “Spožā mazulīte”.
Nākusi klajā Sūzanas Elizabetes Filipsas grāmata “Spožā mazulīte”

Belinda kā spožs taurenis virmo Holivudas zvaigžņu galerijā un izbauda dzīvi starp šīs pasaules varenajiem... Atklājusi, ka gaida bērnu no kāda, kuru nekad vairs neredzēs, jaunā sieviete izdevīgi apprecas ar  smalku Parīzes  aristokrātu – Aleksi Savagaru.

Atklājis sievas viltību, jaunais vīrs atdod tikko dzimušo meitiņu uzaudzināšanai kādā Francijas klosterī.

Taču arī pamesti bērni reiz izaug...

Pienāk diena, kad māte dodas uz klosteri pēdējoreiz, lai vestu mājās jaunkundzi. Jaunā un izskatīgā pusaudze nenojauš ne to, kurš ir viņas īstais tēvs, ne arī to, kādas iespējas viņu sagaida aiz klostera vārtiem...

Pilnasinīgs un nežēlīgi patiess vēstījums, šokējoši trāpīgs tēlu raksturojums jaunākajā Sūzanas Elizabetes Filipsas romānā liks jums aizrautīgi dzīvot līdzi grāmatas varoņiem, iespējams, pat upurējot savu naktsmieru.

„Spožā mazulīte” ir sensacionāla! Holivudas spozme, savīta ar Parīzes smalkumu, rada neaizmirstamu stāstu par mīlu un atriebību. Absolūti ekselenti!
Džūdita Maknota

Autore pretendē kļūt par kulta rakstnieci tulkotās daiļliteratūras žanrā Latvijā. Šobrīd Sūzanas Elizabetes Filipsas romāni ir vispieprasītāko grāmatu saraksta augšgalā.


Tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains – Artūrs Zariņš, 416 lpp.

Lasiet arī romānus „Lellīte”, „Sarauj, mīļā!” un”Mīlestības teātris”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV