Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

FotoAkadēmijā veiksmīgi noritējuši Muzeju nakts pasākumi

FotoAkadēmija, 17.05.2010. 15:04

Atzīmējot starptautisko akciju Muzeju nakts, arī FotoAkadēmija 15. maijā piedāvāja interesantu programmu.

Šogad Muzeju nakts tēma bija ekoloģija un pasākums noritēja ar moto „Par tīru pasauli”.

Jau no 19:00 FotoAkadēmija vēra savas durvis Muzeju nakts apmeklētājiem, kuriem vakara gaitā bija iespēja klausīties fotogrāfa Māra Kundziņa piedzīvojumu stāstos, aplūkot izstādi, kā arī labi pavadīt laiku.

Vislielāko interesi izsauca fotografēšanās „Retro portretam”. Fotogrāfs Dainis Matisons apmeklētājus fotografēja ar dažādiem retro aksesuāriem. Cilvēki iejutās dažādos tēlos un izvēlējās fotografēties gan grupās, gan individuāli.

Par spīti lietum, Muzeju nakts noritēja labā noskaņojumā un FotoAkadēmijas apmeklētāju skaits sasniedza 500 cilvēkus.

Tāpat, visiem interesentiem līdz 2010. gada 22. maijam ir iespēja iesūtīt savas Muzeju nakts fotogrāfijas konkursam par labāko reportāžas fotogrāfiju Muzeju naktī uz e-pastu foto@fotoakademija.lv.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 10 cilvēki.

Plašāka informācija par FotoAkadēmiju ir pieejama šeit: http://www.fotoakademija.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV