Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izsludina 5. Valmieras fotokonkursu

Inese Kazuša, 20.05.2010. 19:41

Lai atlasītu mākslinieciski kvalitatīvas un interesantas fotogrāfijas Valmieras pilsētas informatīvo izdevumu veidošanai un izstādei, Valmieras pilsētas pašvaldība izsludina 5. Valmieras fotokonkursu.

Tajā var piedalīties jebkura persona, kas iesniegusi pieteikumu dalībai konkursā atbilstoši nolikumam. Katrs pretendents drīkst iesniegt ne vairāk kā 30 fotoattēlus.
 
Bildēm jāraksturo Valmieras pilsēta un tās sabiedriskās aktivitātes, jāaptver Valmieras kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, piemēram, ielas, parki, mākslas objekti, Gauja u.c., tūrisms, aktīvā atpūta un sports, Valmieras kultūras, sporta un izklaides pasākumi. Tajās var atspoguļot arī pilsētas viesus un iedzīvotājus iepriekšminētajos objektos un pasākumos.

Fotoattēli iesniedzami līdz 2010. gada 15.septembrim, plkst.17.00. Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10. Bilžu izmērs: 21 cm X 15 cm. Iesniedzot fotoattēlu, jāiesniedz arī tā fotonegatīvs vai digitālais fails min A4 fotoattēla offset drukas kvalitātē (min. 300 dpi izšķirtspēja). Fotoattēli ar fotonegatīviem vai digitāliem failiem jāiesniedz A4 izmēra aploksnē. Uz aploksnes jānorāda iesniedzēja (autora) vārds, uzvārds, datums un uzraksts „Valmieras fotokonkursam”. Piedāvājumam jāpievieno aizpildīta pieteikuma anketa.
 
Iesniegtos attēlus izvērtēs Valmieras pilsētas pašvaldības izveidotā konkursa rezultātu izvērtēšanas komisija pašvaldības izpilddirektora vietnieka Aigara Vītola vadībā.
 
Konkursa ietvaros tiks izvēlēti ne vairāk kā 45 labākie fotoattēli.
 
Pretendents, kas konkursa kārtībā tiks atzīts par uzvarētāju saņems naudas balvu LVL 100, otrā vieta – LVL 75, bet trešā vieta LVL 50. Par katru fotoattēlu, kurš tiks izstādīts kopīgā izstādē, tās autori iegūs atlīdzību LVL 10 apmērā.
 
Ar konkursa nolikumu var iepazīties un bez maksas nolikuma kopijas var saņemt Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10, Valmierā, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2. Elektroniski konkursa nolikums pieejams internetā www.valmiera.lv, kā arī saņemams, sūtot pieprasījumu uz adresi tic@valmiera.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV