Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

"UgunsGrēka" varoņu liktenis skatītāju rokās

Marta Zandersone, 21.05.2010. 12:53 | komentāri (1)

Pirmoreiz Latvijā skatītākā seriāla "UgunsGrēks" karsti mīlēto galveno varoņu liktenis tiek nodots skatītāju rokās! Sezonas noslēgumu izlems tikai un vienīgi TV3 skatītāji, kuri aicināti paust savas vēlmes un viedokli! Iespējas ir tikai divas - Marta un Leons apprecēsies vai tomēr nē..!? Balsošana par sev tīkamāko iznākumu noris līdz 9.jūnijam un skatītāju lēmumu uzzināsiet 10.jūnijā 20:20, kad noslēgsies seriāla "UgunsGrēks" sezona!
"UgunsGrēka" varoņu liktenis skatītāju rokās

Viss skatītāju rokās!

Pirmoreiz Latvijā skatītākā seriāla "UgunsGrēks" karsti mīlēto galveno varoņu liktenis tiek nodots skatītāju rokās! Sezonas noslēgumu izlems tikai un vienīgi TV3 skatītāji! Un iespējas ir tikai divas - Marta un Leons apprecēsies vai tomēr nē..!? Seriāla režisore Inta Gorodecka atklāj, kādēļ lēmusi par šādu sezonas noslēgumu: „Galveno varoņu likteņa izvēle ir kā balva skatītājiem par uzticību visas sezonas laikā un vienlaikus atbalsts seriāla veidošanā.”

Kas jādara?! Kur zvanīt?

Ja vēlaties, lai Marta un Leons svin kāzas, zvaniet pa numuru 90501201, bet, ja šķiet, ka abi nav lemti viens otram, zvaniet pa numuru 90501202 (zvana cena 0,10Ls, ieskaitot PVN). Radošā komanda pēc pirmo dienu balsojuma bija patiesi pārsteigta, atzīstot, ka tika sagaidīts savādāks kopējais rezultāts. Tādēļ ar nepacietību tiek gaidīts skatītāju gala lēmums 9.jūnija vakarā, kad noslēgsies balsošana. Jāsaka, kā ir - iemīļoto varoņu liktenis tagad atkarīgs no skatītājiem un to vēlmēm! Tādēļ ikviens aicināts izteikt savu viedokli, lai jau 10.jūnija vakarā 20:20 "UgunsGrēks" skatītāju vēlmes tiktu atklātas!

Skatītāju izvēlētais seriāla "UgunsGrēks" noslēgums jau 10.jūnijā 20:20 TV3!

Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV