Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas kinoteātros notiks 3D multiplikācijas filmas "Belka un Strelka" pirmizrāde

"SWS Kino", 28.05.2010. 16:23

Uz Rīgas kinoteātru ekrāniem iznākusi pirmā kosmiskā animācijas multiplikācijas filma 3D formātā "Belka un Strelka - zvaigžņu suņi", kura balstīta un reāliem notikumiem.

Pārliecināti startējusi Igaunijā, Lietuvā un Latvijā, multiplikācijas filma turpina uzņemt apgriezienus. Latvijas skatītāji jau var novērtēt Rīgas kinoteātros lieliskā grafiskā izpildījuma kvalitātē 3D formātā, kura neatpaliek no rietumu analogiem.

Uz Latvijas kinoteātru Parex Plaza un Cinamon ekrāniem skatītāji ar savām acīm var redzēt pirmo kosmisko 3D multiplikācijas filmu, kas domāta visai ģimenei. 85 minūtes neizmirstama baudījuma, lieliska humora, pievilcīgi varoņi - šī multiplikācijas filma nevienu neatstāj vienaldzīgu. Pienācīgi var novērtēt arī skaņu rindu - savas balsis galvenajiem varoņiem dāvājuši tādi populāri Krievijas aktieru kā: Anna Boļšova (Belka), Jeļena Jakovļeva (Strelka), Jevģenijs Mironovs (Veņa), Sergejs Garmašs (Kazbeks).

"Zvaigžņu suņi: Belka un Strelka", pirmām kārtām, ir visai ģimenei domāts animācijas kino 3D formātā par neticamajiem pirmo kosmonautu piedzīvojumiem!

Cirka suns Belka vairs neizies manēžā, lai iekarotu skatītāju sirdis, un krancis Strelka nenakšņos pavārtēs un nemeklēs sev ēdienu iztikai. Tagad viņi vairs nav vienkārši suņi, bet gan kosmonautu vienības locekļi. Tikai paši cienīgākie un izturīgākie dosies iekarot visuma tāles…., lai atgrieztos uz Zemes kā varoņi!

3D multiplikācijas filmas tehniskais izpildījums neatpaliek no rietumu analogiem, taču tas Rietumu atdarinājums, bet gan tikai pilnmetrāžas 3D multiplikācijas filma, uzņemta Krievijā, kur vienmēr tikušas uzņemtas apbrīnojami labsirdīgas un sirsnīgas multenes, kuras ar baudu skatās kā bērni, tā pieaugušie.

Multiplikācijas filma ir krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā, bez vecuma ierobežojumiem.

Sīkāku informācija par multiplikācijas filmu iespējams atrast interneta vietnē www.belkastrelka.ee, bet izvēlēties Jums un Jūsu ģimenei piemērotus seansus un nopirkt biļetes jūs varat interneta vietnēs www.forumcinemas.lv un www.cinamon.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV