Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

TV6 turpina labākās nedēļas filmas piedāvāt pirmdienās

Marta Zandersone, 31.05.2010. 15:20 | komentāri (1)

Jau vairākus mēnešus TV6 ievēro lielisku un īpašu tradīciju, piedāvājot labākās nedēļas filmas skatīties pirmdienā! Jūnijā TV6 skatītājiem pirmdienu vakaros tiks piedāvātas aizraujošas un spraiga sižeta filmas Ārzemnieks, Pēdējais Skotlandes karalis, Master and Commander: uz pasaules malu un Pēkšņā nāve! Jūnija laikā tieši TV6 sastapsiet filmu zvaigznes kā Stīvenu Sigalu, Raselu Krovu un Žanu Klodu van Dammi! Šī tradīcija tiks turpināta arī jūlijā, augustā.. vienmēr! Labākās nedēļas filmas ik pirmdienu 21:00 tikai TV6!
TV6 turpina labākās nedēļas filmas piedāvāt pirmdienās

7.jūnijā 21:00 Ārzemnieks (The Foreigner)

Aģentu Džonatanu Koldu (Stīvens Sigals) nolīgst nogādāt paku no Francijas uz Vāciju. Tās saturam jāpaliek slepenībā, tādēļ kurjeram nav ne jausmas, ko viņš ved. Taču Džonatans ir uzņēmies ļoti bīstamu lietu, jo par šo sūtījumu interesējas bariņš korumpētu politiķu, slikto zēnu un slepkavu. Turklāt ikviens no viņa vajātājiem zina par pakas saturu daudz vairāk nekā pats aģents. Tā uzdevums, par kuru nebija vienkāršāka, pārvēršas neprātīgā skrējienā. Cena uzlikta patiesi augsta - dzīvība.

14.jūnijā 21:00 Pēdējais Skotlandes karalis (Last king of Scotland)

Kāds skotu ārsts, kas devies misijā uz Ugandu, tiek neatgriezeniski saistīts ar vienu no barbariskākajām personībām pasaules vēsturē – Idi Aminu. Novērtējis doktora Gerigana drosmīgo attieksmi krīzes brīdī, jaunais, pašieceltais Ugandas prezidents viņu ieceļ par savu personisko ārstu un uzticības personu.

21.jūnijā 21:00 Master and Commander: uz pasaules malu (Master and Commander: the far side)

1805.gadā Eiropa ir nonākusi Napoleona kundzībā un tikai Lielbritānijas Karaliskā flote vēl stāv viņa ceļā līdz pilnīgai uzvarai. Tā Dienvidamerikas krastos briest jauns konflikts starp Napoleona karaspēku un britu vīriem. Kapteinim Džekam (Rasels Krovs) ir uzdots ieņemt vai arī noslīcināt franču kuģi, kas ir daudz ātrāks un jaudīgāks par viņējo. Džekam ir jāpaveic neiespējamais – jāiedvesmo sava komanda bezcerīgajam pasākumam, jācīnās uz spēku izsīkuma robežas, jāsatriec pretinieks un jāizdzīvo pašam.

28.jūnijā 21:00 Pēkšņā nāve (Sudden death)

Teroristu grupējums vājprātīga CIP aģenta vadībā pārņem savā varā sporta stadionu tieši Stenlija kausa izcīņas fināla laikā. Viņi saņem ķīlā viceprezidentu un draud uzspridzināt stadionu, ja kontā netiks ieskaitīta pieprasītā naudas summa. Bijušais ugunsdzēsējs (Žans Klods van Damme), kura meita arī ir nolaupīto vidū, spiests pārvarēt bailes un darīt visu iespējamo, lai glābtu bērnu un tūkstošiem skatītāju, pirms teroristi ķeras pie nāvējošo draudu īstenošanas.


Labākās nedēļas filmas ik pirmdienu 21:00 tikai TV6!

Bez bremēm!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV