Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Norakstītais" savas spējas apliecinās TV3

Marta Zandersone, 04.06.2010. 12:55

TV3 skatītājiem ik dienas piedāvā dažādus aizraujošus seriālus, no kuriem daļa ir par izmeklētājiem un specdienestu aģentiem. Jūnijā TV3 piedāvās kādu jaunu seriālu, kuru novērtēs Borna filmu cienītāji. Seriāls arī vēstīs par aģentu, bet visu atainos pavisam citādākā gaismā – kā norakstītais jeb nederīgais darbinieks centīsies izdzīvot un sevi attaisnot! Sekojiet jaunajam un aizraujošajam seriālam "Norakstītais" jau no 14.jūnija ik pirmdienu 22:25 TV3.
"Norakstītais" savas spējas apliecinās TV3

"Norakstītais" aģents

Jaunais TV3 seriāls "Norakstītais" atklās kādu vēl nezināmu šķautni iz izmeklētāju dzīves - spiegus no darba neatlaiž, bet viņi tiek norakstīti. Ko tas nozīmē?! Vien to, ka pēc norakstīšanas neviens par viņiem nekad neko vairs nedzird un nedzirdēs... Skarbi, ne?!

Jau tuvāk par aģentu, ar kuru skatītāji iepazīsies seriālā "Norakstītais" - profesionāls spiegs Maikls Vestens veiksmīgi sadarbojas ar dažādiem slepenajiem dienestiem, ieskaitot Centrālo izlūkošanas pārvaldi jeb CIP. Taču kādudien viņš saņem paziņojumu, ka ir norakstīts. Tas nozīmē ko pavisam dramatisku - viņš zaudē ne vien darbu, bet arī identitāti, visi bankas konti tiek iesaldēti un ieslodzījums vai pat nāve ir tikai laika jautājums. Cerot kaut kā izkulties no ķezas, Maikls savā dzimtajā pilsētā Maiami uzņemas haltūru – piekrīt palīdzēt cilvēkam, kuru apsūdz vairāku miljonu nozagšanu no sava priekšnieka. Šķiet, Norakstītais būs gatavs darīt visu iespējamo un arī neiespējamo, lai glabātu savu dzīvību un daudz maz normālu dzīvi!

Seriāla oriģinālais nosaukums: Burn notice
Seriāls veidots ASV 2007.gadā
Režisori: Džons T. Krečmers, Tims Metisons un Džeremaija S. Čečiks
Lomās: Džefrijs Donovans (Jeffrey Donovan), Gabriela Anvara (Gabrielle Anwar), Brūss Kempbels (Bruce Kampbell) u.c.

Jaunais seriāls "Norakstītais" no 14.jūnija ik pirmdienu 22:25 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV