Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Neparasti aizraujoši piektdienu vakari ar TV6

Marta Zandersone, 09.06.2010. 12:26

Jūnijā īsi pirms Jāņiem TV6 uzsāks īpaši neparastu un aizraujošu programmu piektdienu vakariem – savdabīgs realitātes šovs Hipnozes varā un vēl savdabīgāks seriāls Taras piecas personības! Viss lavierēs uz trauslas robežas – te smieklīgi, te bēdīgi un pat nežēlīgi, bet pēcgarša paliek laba un Tev patiks! 18.jūnija vakarā pieslēdzies Hipnozes varai 21:00 un noķer Taras piecas personības 22:05 tikai TV6.
Neparasti aizraujoši piektdienu vakari ar TV6

Hipnozes varā

Britu televīzijas zvaigzne un hipnotizētājs Pīters Pauerss apceļo Austrāliju, meklējot cilvēkus, kas vēlas tikt hipnotizēti. Šovā Hipnozes varā (The Power of One) hipnoze galvenokārt tiek izmantota, lai nabaga upurjēriem iedvestu pilnīgi nejēdzīgas lietas. Piemēram, P.Pauerss mēdz pārliecināt naivuļus, ka viņi brauc ar super dārgu auto, kaut sēž pie stūres pēdējai grabažai. Viņš bieži izmanto arī seksuālus jokus, liekot cilvēkiem mīlēties ar kokiem vai asfaltu... Izjokošana ir pilnīgi noteikti melna, joki – absurdi, bet jāatzīst, ka smieklīgi!

Šova vadītājs P.Pauerss apgalvo, ka viņam pieder divi pasaules rekordi, ar kuriem pats lepojas – no visiem pasaules hipnotizētājiem viņš rezultātu panākot visātrāk, kā arī tieši viņš esot atbildīgs par visilgāko hipnozē pavadīto miegu.

Šovs Hipnozes varā veidots 2006.gadā Austrālijā un skatītājus sasniegs 18.jūnijā 21:00 tikai TV6!

Taras piecas personības

Tara Gregora šķiet perfekta amerikāņu mājsaimniece, viņai ir jauks un uzticams vīrs Makss un divi pusaugu bērni: grūti izprotamais Māršals un dumpiniece Keita. Tara būtu pavisam parasta priekšpilsētas mājsaimniece, kura rūpējas par māju, čubinās dārzā... taču Tara nav parasta. Brīžos, kad Tara netiek galā ar stresu, viņa sirgst ar personības dalīšanos (ar veselu piecu personību!), kuras negaidīti pārslēdzas cita citā...

Nekad nevar zināt, kad Tara no vienkāršas mīlošas mātes iemiesosies dumpīgā tīnē Tī, kura pīpē zāli, dievina stringus un džinsus ar zemo jostasvietu. Iespējams, viņa sajutīs sevī veci – homofobu, kārtības traucētāju Beku. Bet varbūt kļūs par 50. gadu ideālo mājsaimnieci Elisu? Pārējās personības puses uzrodas pēkšņi un bieži vien konfliktē ar Taras ģimeni. Ko iesākt, kad homofobs Baks uzpeld meitas Keitas skolā baleta priekšnesuma laikā un sāk kautiņu ar Keitas draugu?

Seriāls Taras piecas personības veidots 2009.gadā ASV un skatītāji tā pirmizrādi redzēs 18.jūnijā 22:05 tikai TV6!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV