Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV1 Līgo vakara centrā – tiešraide no koncerta „Latvija līgo Valmierā"

Ieviņa Ancena, 17.06.2010. 10:34

Līgo vakarā - trešdien, 23. jūnijā, Latvijas Televīzija aicina svinēt svētkus visiem kopā, skatoties tiešraidi no Pauku priedēs notiekošā svētku koncerta „Latvija līgo Valmierā". Tiešraides sākums LTV1 ēterā - tūlīt pēc informatīvā raidījuma „Panorāma": plkst. 21:15.

Latvijas Radio 2 rīkotais projekts vienuviet pulcēs populārus dažādu stilu mūziķus no visiem četriem Latvijas novadiem, tāpēc skatītājus gaida gluži jauna, pārsteidzoša un negaidīta muzikāla pieredze.

Kurzemi koncertā pārstāvēs Andris Ērglis un Suitu sievas, Ivo Fomins un folkloras kopas „Trejteka" un „Talsi", kā arī Chilli un līvu jauniešu orķestris „Nurmorkestor".

Latgales godu aizstāvēs Atis Auzāns un kapela „Dziga", Dainis Skutelis un folkloras kopa „Ilža", kā arī duets „Inga un Normunds" un folkloras mūzikas kopa „Laimas muzykanti".

No Vidzemes nāks Ieva Akurātere un vīru kopa „Vilki", Aigars Grāvers un folkloras kopa „Cielava",.

Bet Zemgali pārstāvēs Lauris Reiniks un folkloras kopa „Tarkšķi", kā arī Māris Sloka un dūdu un bungu mūzikas grupa „Auļi".

Koncertā piedalīsies arī Valmieras pilsētas apvienotais koris un pašdarbības kolektīvi. Pēc koncerta Līgo nakts ballē uz dejām aicinās „Klaidonis", Ivo Fomins ar grupu un DJ Aivis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV