Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijā viesosies pasaulē pazīstamais garīgais skolotājs Anselms Grīns

Apgāds „Jumava", 19.06.2010. 12:51

25. jūnijā plkst. 16.00 „Jumavas grāmatnīcā", Dzirnavu ielā 73 savas vizītes laikā Latvijā viesosies vācu teologs un rakstnieks Anselms Grīns.
Latvijā viesosies pasaulē pazīstamais garīgais skolotājs Anselms Grīns

A.Grīna grāmatu cienītājiem un interesentiem būs iespēja satikt savu garīgo skolotāju, uzdot jautājumus un dalīties pieredzē, saņemt ierakstus un autogrāfus. Tēvs Anselms Grīns ļoti vēlas satikt savu grāmatu lasītājus un cienītājus Latvijā, viņš gaidīs visus interesentus Jumavas grāmatnīcā.

Anselms Grīns ir Benediktīniešu mūks dzimis Vācijā 1945 gadā. Viņš ir teoloģijas doktors un studējis arī biznesu, un psiholoģiju, kas palīdzējisi viņam labāk izprast un palīdzēt cilvēkiem.

A.Grīns ir vairāk kā 300 grāmatu autors. Viņa grāmatas tulkotas trīsdesmit valodās un pasaulē pārdotas vairāk kā desmit miljonu eksemplāros. Caur savām grāmatām un lekcijās, kuras Tēvs pasniedz visā pasaulē, viņš kļuvis par garīgo skolotāju vairākiem miljoniem cilvēku.

Latvijā apgādā „Jumava" jau izdotas Anselma Grīna grāmatas „Eņģeļi dvēselei", „Neaizmirsti vislabāko", „50 eņģeļi gadam", „Patiesas laimes grāmatiņa", „Katram cilvēkam ir eņģelis", „50 rituāli dzīvei" un par godu A. Grīna vizītei tikko iznākusi grāmata „Iekšējā spēka avoti".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV