Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kinoteātrī "Parex Plaza" translēs "Lielā četrinieka" koncertu

kinokino.lv, 21.06.2010. 11:38

Kino "Parex Plaza" notiks smagā metāla "lielā četrinieka" - grupu "Metallica", "Slayer", "Megadeth" un "Anthrax" vēsturisks pasākums, koncerts 22. jūnijā, ziņo SIA Forum Cinemas.
Kinoteātrī "Parex Plaza" translēs "Lielā četrinieka" koncertu

"Lielais četrinieks" - Metallica, Slayer, Megadeth un Anthrax ar savu vēsturisko Eiropas turneju iziet vispasaules arēnā, satelīta tiešraidē pārraidot koncertu īpašā HD formātā kinoteātros visā pasaulē. Visas četras leģendārās grupas radušās underground trash kustības ietvaros pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados un vēlāk valdījušas metāla pasaulē, pārdodot miljoniem ierakstu un pārpildot ar skatītājiem arēnas visā pasaulē. Neraugoties uz lielo pieprasījumu, šie mūzikas milži līdz šim vēl nekad nav atradušies uz vienas skatuves. Leģendārais 22.jūnija koncerts no turnejas pieturpunkta festivālā Sonisphere, kas notiks Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā.

2009.gada decembrī grupas paziņoja, ka apvienos spēkus, lai piedalītos ceļojošajā festivālā Sonisphere, nākot klajā ar 7 šoviem visā Eiropā. Tagad šī vienreizējā Sofijas šova translācija padarīs pieejamu faniem gan tālās, gan tuvās zemēs koncertu, kas citādi būtu pieejams tikai ierobežotu reižu skaitu. Koncerts tiks iemūžināts HD formātā un līdz ar to izplatīts kinoizrādēs visā pasaulē (kopā 800 kinoteātros), gādājot, lai piepildās fanu sapņi visā pasaulē.

"Lielā četrinieka: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax" koncerta digitālo translāciju kinoteātros visā pasaulē izplata Ņujorkas kompānija BY Experience.

Seansa sākums 22.jūnijā plkst. 20:00. Biļetes pieejamas kinoteātra mājas lapā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV