Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Drīzumā uz ekrāniem...

LETA, 30.04.2007. 15:30

No 4.maija kinoteātrī "Coca Cola Plaza" sāks demonstrēt kriminālo melodrāmu "Mīlestība par miljonu". Tāpat šajā datumā sāks demonstrēt romantisku komēdiju "Puikas un meitenes", kā arī pirmizrādi piedzīvos filma "Zirnekļcilvēks 3"
Drīzumā uz ekrāniem...

"Mīlestība par miljonu"

Mitjajs un Aņa bija svešinieki līdz brīdim, kad piekrita piedalīties kādā šaubīgā avantūrā: viņš - lai izlīdzētu draugam, viņa - lai nopelnītu naudu. Mitjaja aizraušanās ir laba mūzika, un viņš tic patiesai draudzībai. Viņu nevilina ne slava, ne arī nauda. Praktiskā Aņa netic nevienam, taču kopš tikšanās ar Mitjaju konstatē, ka viņa dēļ ir spējīga uz izņēmumu.

Abi jaunie varoņi nenojauš, ka viņiem draud nāves briesmas. Palikt starp dzīvajiem un nepazaudēt sevi, tikt vaļā no falša miljona un nosargāt savu mīlestību - viņi izvēlas visu uzreiz. Un tieši tāpēc viņiem ir izredzes to arī iegūt.

"Puikas un meitenes"

Jaunā filma būs stāsts par diviem kaimiņiem - daiļo un apzinīgo Nellu un draiskuli Vudiju, kuri viens otru neieredz. Taču viss mainās, kad kādu rītu Nella un Vudijs pamostas un atklāj, ka viņi ir ieslodzīti viens otra ķermenī. Abu reakcija sākumā ir gluži saprotama - viņi cenšas sabojāt otra reputāciju. Taču drīz vien, noslēdzot abpusēji izdevīgu darījumu, viņi kopīgiem spēkiem sasniedz mērķus, līdz atklāj, ka abu ienaids ir pārtapis mīlestībā.

Jaunajā filmā spēlēs Kevins Zegers, Šarona Osborna, Samaira Armstronga un citi aktieri.

"Zirnekļcilvēks 3"

Pēc slavenā Marvel komiksa uzņemtā Zirnekļcilvēka trešajā filmā Pīters Pārkers beidzot ir spējis nodalīt savas jūtas pret Mēriju Džeinu un savu supervaroņa pienākumu. Tomēr šķietami harmoniskā dzīve ir tikai klusums pirms vētras. Viņa tērps pēkšņi mainās - tas kļūst melns un viņa spējas pieaug, tām nav robežu. Taču arī Pīters pats tajā mainās - varu pār viņu cenšas gūt tumšās domas un atriebības alkas, ko viņš pats vairs nav spējīgs apslāpēt.

Tumšā tērpa ietekmē Pīters kļūst pašpārliecināts un sāk nevērīgi izturēties pret cilvēkiem, kas viņam dārgi. Tomēr cīņa ar sevi nav vienīgā, kas Pīteram jāizcīna - viņam pretī stājas divi, ar vēl neredzētām spējām apveltīti ļaunie spēki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV