Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Bārs "Rock'n'Riga" aicina piedalīties fotokonkursā

Mārtiņš Zviedris, 06.07.2010. 17:09

No 6. jūlija sākas "Rock'n'Riga" iknedēļas fotokonkurss "Bild'n'Riga" sadarbībā ar internetportālu kasnotiek.lv. Uzvarētājam bārs uzsauc dzērienus un ēdienus par 10 latiem.

Tev patīk pavadīt laiku bārā "Rock'n'Riga" un patīk fotografēt? Pavadi laiku pie mums vēl patīkamāk, izmantojot 10 latu dāvanu karti, kas pēc dāvanas iztērēšanas pārtop atlaižu kartē un ko bārs, sākot ar 16. jūliju, ik nedēļu piešķirs labākā "Rock'n'Riga" norises foto autoram.

Kā tas notiek?

Tu nāc uz koncertu R'n'R vai vienkārši ietusēt un paķer līdzi fotoaparātu. Sabildē, kas pie mums notiek, un bildes ielādē www.kasnotiek.lv (reģistrējies kasnotiek.lv un, veidojot jaunu bilžu galeriju, atzīmē, ka vēlies piedalīties Rock'n'Riga fotokonkursā). Visu nedēļu kasnotiek.lv apmeklētāji balso par, viņuprāt, foršākajiem foto. Nākamās nedēļas piektdienā pulksten 23 uzvarētājs R'n'R saņem dāvanu karti par 10 latiem un dodas to tērēt.

Fotogrāfijas pirmajam konkursam R'n'R un kasnotiek.lv gaida no 6. jūlija.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV