Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Miks Ozoliņš iekaro Ameriku

Ieva Koha, 13.07.2010. 11:35 | komentāri (1)

Miks Ozoliņš un Agnese Zeltiņa attaisno uz viņiem liktās cerības. „Ozolins Productions" un „Eko Investors" projekts filma „I Want Your Girl!" jeb „Es gribu tavu meiču!" pēc pirmā seansa šā gada pavasarī Beverlihilzā (Kalifornijā) ir atradusi sev izplatītāju – „Osiris Entertainment".
Miks Ozoliņš iekaro Ameriku

„Osiris Entertainment" ir iegādājies ekskluzīvas tiesības izplatīt Ozoliņa režisēto, producēto, un sarakstīto filmu gan Amerikā, gan Kanādā. Izplatītājs piedāvās šo filmu arī DVD un digitālajā formātā, to varēs noskatīties kā kabeļtelevīzijā, tā arī kinoteātros Ņujorkā un Losandželosā. „Osiris Entertainment" iegulda vēl papildu investīcijas filmas mārketingā un izplatīšanā.

„Patiesībā ir izdevies viss, ko bijām iecerējuši, uzsākot šo projektu. Tāpēc man ir patiess gandarījums par paveikto!" priecājas Miks Ozoliņš. „Atrast privātu investoru, kas spētu mūsu filmu piedāvāt iespējami plašākai auditorijai kā arī veiksmīgi „eksportēt" to pasaulē, – tāds arī bija mūsu galvenais mērķis".

Holivudā režisoru vērtē pēc trim rādītājiem – „parādi, ko esi uztaisījis!"; „vai šo filmu kāds ir apņēmies izplatīt?" un „kāds būs tavs nākamais projekts?" secina Miks Ozoliņš. Viņš neslēpj sarūgtinājumu par neticību, ar kuru nācies saskarties projekta sakarā: „Kāds cilvēks man sacīja, ka esot reālistiski skeptiski noskaņots, un, ja man izdošoties atrast izplatītājus šai filmai Amerikā, viņš visu priekšā birojā... nostāšoties uz galvas". Uz to, vienmēr optimistiski noskaņotais Miks atbildējis, lai šī kundze jau laicīgi sākot trenēties!...

Viesturs Tamužs, „Eko Investors" valdes priekšsēdētājs un filmas investors: „Amerikas kino tirgus ir ārkārtīgi sarežģīts un labi aizsargāts. Tajā iekļūt un sekmīgi darboties ir milzīgs izaicinājums jebkuram producentam. Esmu patiesi priecīgs, ka kopā ar Agnesi un Miku mums ir izdevies Holivudā ne tikai uzņemt labu filmu, bet arī ieinteresēt filmas izplatītājus ar tādiem noteikumiem, ka viņi iegulda savus līdzekļus filmas reklāmā un marketingā."

Ozoliņš uz laiku ieradies Latvijā priecājās, ka līdz ar labo ziņu saņēmis jaunus, starptautiskus režijas un producēšanas projektus. Tikko pabeidzis kompānijas „Advaita" masāžas paklāja „Pranamat" reklāmu izrādīšanai ASV un citās valstīs, Miks strādā pie nākamā pasūtījuma – kāda mūzikas klipa projekta izpildītājiem no Krievijas, kas tiks realizēts Losandželosā.

„Kā vienmēr – ar prieku izskatīšu reklāmas, mūzikas klipu un pasākumu vadīšanas piedāvājumus, kurus laika iespēju robežās centīšos realizēt, paralēli aktīvi strādājot pie nākamās filmas veidošanas", tā savas ieceres laipni izklāsta jaunais režisors. Jāpiebilst, ka Latvijā un Krievijā Miku Ozoliņu no šī brīža pārstāv vadošā reklāmas un mūzikas klipu ražotāja – studija „Vilks Post Production".

Jāpiebilst, ka nu pirmā latviešu producētā filma Holivudā kļūs arī par pirmo latviešu producēto pilnmetrāžas filmu, kura oficiāli izplatīta visā ASV un Kanādā."

http://www.iwantyourgirl.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV