Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LTV7 piedāvās aizraujošu dokumentālo filmu „Zudušais simbols: mīts vai patiesība"

Ieviņa Ancena, 16.07.2010. 08:59

Ceturtdien, 22. jūlijā, plkst. 20:00 LTV7 ēterā būs skatāma aizraujoša dokumentālā filma "Zudušais simbols: mīts vai patiesība".
LTV7 piedāvās aizraujošu dokumentālo filmu „Zudušais simbols: mīts vai patiesība"

Pagājušā gada 15. septembrī visā pasaulē ar grandiozu vērienu tika atklāta skandalozā rakstnieka Dena Brauna jaunākā grāmata "The Lost Symbol" ("Zudušais simbols"). Šo romānu Dens Brauns rakstījis piecus gadus un turējis stingrā slepenībā jebkādu ar to saistīto informāciju...

Romāns, kas īsā laikā kļuvis par viņa kārtējo bestselleru, sākas ar detalizētu masonu iniciācijas rituāla aprakstu, kurā piedalās Amerikas ietekmīgākās personas. Bet cik daudz Dena Brauna grāmata ir balstīta uz faktiem, un cik daudz tajā izdomājumu? Vai tiešām masoniem pieder tāda vara un vai viņi patiesi pārvalda pasauli? Un cik tālu viņi ir gatavi iet, lai paturētu šo varu noslēpumā?

Noslēpumainā masonu organizācija, tās slavenie biedri un slepenie simboli visos laikos bijusi nebeidzama viela sazvērestības teoriju piekritējiem.

Īsi pēc grāmatas iznākšanas tapusī dokumentālā filma "Zudušais simbols: mīts vai patiesība" ir mēģinājums nošķirt mītus no patiesības, uzklausot dažādu pušu viedokļus. „Masonu ložas durvis būs atvērtas, un viņu klusēšanas zvērests vairs nebūs spēkā," skatītājiem sola filmas veidotāji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV