Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Izsludināts ideju projektu konkurss „Mana ilgtspējīga māja"

Dānijas Kultūras institūts, 20.07.2010. 12:05

„Būvējot ilgtspējīgu telpu" izstādes ietvaros Dānijas Kultūras institūts un Dānijas Karalistes vēstniecība izsludina ideju projektu konkursu „Mana ilgtspējīga māja".

Ja tu esi students vai skolēns, tad tev šajā vasarā ir vienreizēja iespēja iegūt pilnībā apmaksātu nedēļas praksi vienā no slavenākajām arhitektūras firmām Dānijā vai kādu citu vērtīgu balvu. Tev ir jāizdomā unikāls ēkas projekts, kas izceltos ar savu radošumu, ekoloģisko pieeju vai ar jaunāko tehnoloģiju izmantošanu un jānosūta mums uz Dānijas Kultūras institūtu, Marijas iela 13, k-3, Rīga, LV-1050 ar norādi „Konkursam Mana ilgtspējīgā māja" vai elektroniski: co2erace@gmail.com

Mēs gaidām tava projekta vizualizāciju un tā aprakstu līdz 2010. gada 8. augustam.

Izpildījums:
Vizuālizacija – grafika, datorgrafika, gleznojums, zīmējums, aplikācija vai cits.
formāts A3 (297×420 mm);

Idejas apraksts – ne vairāk pār 500 vārdiem

Balvas:
Uzvarētājs iegūs 1 nedēļas praksi arhitektūras uzņēmumā Dānijā vai velosipēdu (pēc uzvarētāja izvēles). 2. un 3. vietas ieguvējiem – vērtīgas arhitektūras un dizainu grāmatas!

Vairāk iepazīties ar ilgtspējīgas būves paraugiem var, apmeklējot izstādi „Būvējot ilgtspējīgu telpu" vai interneta mājaslapu www.ambriga.um.dk. Izstāde apskatāma no 16.jūlija līdz 14. augustam darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 Rīgas Domes 2. stāva foajē.

Izstāde un konkurss ir ietverti CO2 E-Race Riga pasākumu sērijā. Tās mērķis ir veidot sabiedrības izpratni par globālajām klimata izmaiņām un, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, piedāvāt risinājumus klimata izmaiņu novēršanai.

Papildus informācija:
co2erace@gmail.com
tel. 29895154

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV