Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klajā nākusi Džekijas Kolinsas grāmata "Nabaga mazā maita"

Ieva Drozdova, 22.07.2010. 13:23

Apgādā "Kontinents" nākusi klajā Džekijas Kolinsas grāmata "Nabaga mazā maita".
Klajā nākusi Džekijas Kolinsas grāmata "Nabaga mazā maita"

Sliktas ziņas izplatās ātri, un šis ir sulīgs stāsts. Brutāli nošauta slavena aktrise – pirmā lieluma kinozvaigzne. Klīst baumas, ka viņas meita vada eskortservisu... Vai var būt vēl gardāks kumoss mūžam izsalkušajiem žurnālistiem?

Skaistās un ietekmīgās aktrises meita Bella Viktorija uzskata, ka viegla un ātra nauda nav nekāds noziegums, un daudzas slavenas sievietes labprāt izmanto iespēju pārdot savu skaistumu.

Nauda. Slava. Holivuda. Tas noteikti izpelnīsies vietu laikrakstu pirmajās lappusēs...

Tikai Džekija Kolinsa var pastāstīt, kas patiesībā notiek visātrākajā celiņā. No Beverlihilsas guļamistabām līdz neķītriem klejojumiem pa Holivudas ielām, no spožām roka ballītēm un koncertiem līdz gariem limuzīniem un šīs pasaules vareno savrupmājām – Džekija Kolinsa fiksē reālo patiesību, vērojot to no iekšpuses.

Žurnāls Vanity Fair Džekiju Kolinsu dēvē par Holivudas vietējo Marselu Prustu. Ar vairāk nekā 400 miljoniem grāmatu eksemplāriem, kas pārdoti vairāk nekā 40 valstīs, un divdesmit sešiem New York Times bestselleriem kontā, Džekija Kolinsa ir viena no pasaulē pieprasītākajām romānistēm. Autore sniedz saviem lasītājiem nepārspējamu ieskatu Holivudas dzīvē – bagāto, ietekmīgo un bēdīgi slaveno cilvēku spožajos dzīves un mīlestības stāstos.

„Es rakstu par reāliem cilvēkiem, taču – patiesība ir vēl pārsteidzošāka."

Jaunais, seksīgais un sprādzienbīstamais romāns neļaus jums aizmigt ar grāmatu rokās!
Džūdita Maknota

Sekss, spožums un vara – Džekija Kolinsa uzšķērž ārišķību pasauli ar savu ierasti aso žileti.
Daily Mail

 

Tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains Artūrs Zariņš, 432 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV