Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Madars Apse debitē Eiropas skeitborda filmā

Ilze Pētersone, 22.07.2010. 14:51

Klajā nākusi jauna Element skeitborda filma "Get Busy Living", kurā debitē Latvijas skeitbordists Madars Apse.
Madars Apse debitē Eiropas skeitborda filmā

Madars ir pirmais Latvijas skeitbordists, kuram ir sava video daļa tik liela mēroga skeitborda filmā. Kā apgalvo boards.lv vadītājs Renārs Bīrmanis, šie panākumi nav nejaušība. Madars skeitbordista karjeru Latvijā uzsāka kā boards.lv komandas braucējs un jau tad – pirms sešiem gadiem – bija pamanāma degsme un mērķtiecība.

„Madars jau sen saprata, ka panākumi neslēpjas tikai prasmē skeitot. Lai izsistos tālāk, ir nepieciešami labi kontakti un pazīšanās. Sacensībās viņš nekautrējās iet klāt vecākiem ārzemju skeiteriem un iepazīties," stāsta Renārs.

Par Madara panākumiem priecājas ar tagadējais boards.lv komandas braucējs Ezis (Kārlis Ezermalis): „Madars ir pierādījis, ka Latvija nav nemazām tāda bedre, no kuras nevar izsisties! Tas dod stimulu gan man, gan vēl daudziem skeitot labāk! Filma Get Busy Living izraisa iedvesmu un pēc noskatīšanās gribās uzreiz iet skeitot! Ļoti patika tas, ka Madaram filmā ir pirmais pārts – īstenībā tas ir diezgan liels gods, ja tu iesāc video. Īpaši vēl, ja tik labu video!"

Ikdienā 20 gadīgais Madars studē Barselonā, bet šobrīd izbauda brīvdienas Longbīčā, kur paliek pie Element braucēja Levi Brown. Madars atzīst, ka viņam ļoti pietrūkst Latvijas un novēl jaunajiem skeitbordistiem izbaudīt dzīvi: „Jaunajiem novēlu daudz saulainu vasaras dienu un ceru, ka arī jūs - ja ne pa Eiropu, tad kaut vai pa Latviju - ceļosiet, filmējot, skeitojot un pilnībā izbaudot jums doto brīvību!"

Element filmu „Get Busy Living" oficiāli var lejuplādēt Element mājas lapā: http://www.elementeurope.com/getbusyliving/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV